Calcium D-Glucarate, 60 kapsler

kr 299

Kalsium D-glukarat bidrar til å:

  • Støtte kroppens rengjøringssystem
  • Opprettholde allerede sunne kolesterolnivåer
  • Fremme en sunn inflammatorisk respons
  • Støtte kroppens avgiftning
  • Fremmer normal celledeling

På lager

Varenummer: 2061 Kategori:

For at du skal holde deg frisk må kroppen ha effektive avgiftningsmekanismer . Et biprodukt av oksidasjon av glukose, kalsium D-glukarat spiller en viktig rolle i kroppens sunne avgiftningsprosess. Det hjelper å hemme enzymer som reverserer avgiftningsprosessen, og hjelper kroppen din med å kvitte seg med avfallsstoffene slik den skal.

Kalsium D-glukarat er kalsiumsaltet av D-glukarat, en forbindelse laget i kroppen gjennom oksidasjon av glukose. D-glukarat finnes også naturlig i grapefrukt, epler, appelsiner og korsblomst grønnsaker. D-glukarat kan omdannes til en annen forbindelse som hjelper kroppen å fjerne steroidhormoner og forskjellige giftstoffer gjennom en avgiftningsprosess som kalles glukuronidering.

Denne aktive D-glukaratmetabolitten virker ved å hemme et enzym som reverserer glukuronidering. Ved å støtte effektiv avgiftning hjelper D-glukarat med å opprettholde optimale hormonnivåer og fremme klaring. Det oppmuntrer også til en sunn inflammatorisk respons og gir antioksidantbeskyttelse.

Kalsium D-glukarat har vist seg å støtte normal celledeling i laboratoriestudier. I tillegg har D-glukarat vist seg å bidra til å opprettholde allerede sunne nivåer av kolesterol og andre lipider.

Anbefalt bruk
Ta en (1) kapsel daglig, eller som anbefalt av helsepersonell.
Les hele etiketten og følg instruksjonene nøye før bruk.