Endothelial Defence, 60 kapsler

Tilbud!

kr 252

Pomegranate Plus

Hjertehelse – metabolsk og kardiovaskulær støtte

De aktive ingrediensene i Endothelial Defense ™ Pomegranate Plus kan:

  • bidra til å støtte endotelcellens helse og funksjon med granateplefrø, blomster- og fruktekstrakt
  • bidra til å opprettholde blodkar- og sirkulasjonshelse med Cardiose® søt appelsinskallekstrakt
  • bidra til naturlig antioksidantproduksjon med nytt Extramel® melonmassakonsentrat

Tomt på lager

Varenummer: 2031 Kategori:

Overordnede helsemessige fordeler:
Granateplepolyfenoler gir metabolsk og kardiovaskulær støtte – inkludert for det vaskulære endotelet. Endothelial Defense ™ Pomegranate Plus kombinerer over 500 mg standardiserte granatepleekstrakter: POMELLA® granateplefruktekstrakt, som er standardisert til 30% punicalagin, og en proprietær blanding av granatepleblomstekstrakt og granateplefrøolje standardisert til 22% punicic acid.

Derfor fungerer det:
Endotellaget i blodkarene dine spiller en viktig rolle i å regulere helsen til kardiovaskulærsystemet ditt – og med det, ting som blodtrykk, sirkulasjonshelse og mer. Når du blir eldre, er det viktig å beskytte endotelet for å opprettholde den generelle helsen – og Endothelial Defense ™ Pomegranate Plus kombinerer tre næringsstoffer som gjør nettopp det:

  1. Granateplefrø, frukt og blomsterekstrakter
    Granateple er en potent kilde til polyfenolekstrakter. Disse polyfenolforbindelsene har verdifulle helsemessige fordeler, inkludert å fremme sunn endotelfunksjon, hemme oksidativt stress, støtte metabolsk og kardiovaskulær helse og fremme en sunn inflammatorisk respons.1-11 Endothelial Defense Pomegranate Plus inneholder standardiserte ekstrakter fra granatepleblomst og frukt, samt ekstrakt av granateplefrøolje.
  2. Melonkonsentrat fremmer antioksidantproduksjon
  3. Extramel® er et konsentrat av et spesielt utvalg av en fransk melon. Det oppmuntrer kroppen til å produsere superoksiddismutase (SOD), en sterk hemmer av oksidativt stress.
    Extramel® ser ut til å støtte den generelle livskvaliteten også. I ikke en, men to studier rapporterte forsøkspersoner som bruker 10 mg daglig av dette melonkonsentratet, reduserte følelser av generell utmattelse. Sunn stressrespons og økt følelse av velvære ble også rapportert. 15,16

Vitenskapen bak produktet:
Klinisk studert forbindelse fra søte appelsinskall

Det er en forbindelse avledet fra sitrusskall som kalles hesperetin. Hesperetin har vist seg å fremme endotelproduksjon av nitrogenoksid, som oppmuntrer til vasodilatasjon – et viktig krav for sunn sirkulasjon. Cardiose® søt appelsinskallekstrakt er standardisert til å være 90% hesperetin-7-O-rutinoside 2S, en lett absorberende type hesperetin.17

I en randomisert kontrollert studie ga 500 mg søtt appelsinskallekstrakt 20% forbedring i strømningsmediert utvidelse, en indikator på sunn endotelfunksjon. Dette ekstraktet fremmet også en sunn inflammatorisk respons.18

Dosering:
Ta to (2) softgels daglig før frokost, eller som anbefalt av helsepersonell

Life Extension

Ikke-GMO

Cardiose® er et registrert varemerke for INTERQUIM, S.A. d.b.a. Ferrer HealthTech. POMELLA® Extract er dekket under US patent 7 638 640, og POMELLA® er et registrert varemerke for Verdure Sciences, Inc.

Extramel® er et registrert varemerke for Bionov.

Dosering og bruk:

Ta to (2) softgels daglig før frokost.

Advarsler:

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Ikke overskrid anbefalt dose.

Ikke kjøp hvis ytre tetning er ødelagt eller skadet.

Når du bruker kosttilskudd, ta kontakt med legen din dersom du er i behandling for en medisinsk tilstand eller hvis du er gravid eller ammer.

Et kosttilskudd skal ikke brukes som erstatning for et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil. Oppbevares tett lukket på et kjølig og tørt sted.

Serveringsstørrelse 2 softgel

Mengde per porsjon:

Kalorier 20
Totalt fett 1,5 g
Totalt karbohydrat 1 g
Protein <1 mg
Cardiose® flavonoid glykosid [fra umoden søt appelsin (skall)] [std. til 90% rutinosid] 500 mg
POMELLA® granatepleekstrakt (frukt) [std. til 30% straffemidler] 400 mg
Proprietær granatepleblanding (blomsterekstrakt og frøolje) [std. til 22% punicic acid] 137,5 mg
Granateple 5: 1 ekstrakt (frukt) 100 mg
Extramel® melonmassakonsentrat (frukt) [gir 500 IE SOD-enzymaktivitet] 36 mg
Andre ingredienser: ekstra jomfru olivenolje, gelatin, glyserin, solsikkelecitin, renset vann, bivoks, johannesbrødfarge, dekstrin.