EsophaCool tyggetabletter, 60 tabletter

kr 339

Tyggetabletter som lindrer sure oppstøt og halsbrann etter måltider. Denne unike, naturlige formelen gir hurtigvirkende lindring av gastrisk ubehag. Så sørg for å ha EsophaCool tyggetabletter til nytte for ditt neste måltid.

Kun 4 på lager

Varenummer: 2039 Kategori:

Mange opplever gastrointestinalt ubehag forårsaket av at magesyre stiger opp i det dårlig beskyttede spiserøret, samt inflammatoriske prosesser i spiserøret. Mange konvensjonelle regimer kan forstyrre sunn fordøyelse, hemme produksjonen av magesyre og føre til mangler på næringsstoffer som magnesium.

Fokus på spiserøret, ikke magen
Med tre komplementære ingredienser nøytraliserer EsophaCool syre i spiserøret, men etterlater fordøyelsessyreproduksjonen i magen alene. I tillegg fremmer formelen en sunn muskeltonus i spiserøret for å redusere fordøyelsessmerter, og bidrar til en sunn esophageal inflammatorisk respons.

Kalsiumkarbonat fremmer en sunn pH-balanse i spiserøret, uten å redusere magesyren betydelig. Når det tygges, i stedet for å svelges, har kalsiumkarbonat minimal effekt på magesyre, noe som gjør at syren kan spille sin viktige rolle i fordøyelsen uforstyrret. Forskning indikerer at tyggbart kalsium også støtter muskelbevegelsen ved å svelge og hjelper til med å blokkere væskestrømmen fra magen. Magnesiumkarbonat gir ytterligere støtte for spiserørskomfort og gir ekstra magnesium til kroppen.

GutGard® DGL deglycyrrhizinated lakrisrotekstrakt letter gastrisk ubehag i spiserøret ved å hemme produksjonen av pro-inflammatoriske faktorer som leukotriener, prostaglandiner og interleukiner. Lakris har også vist seg å øke produksjonen av beskyttende slimhinne, som fungerer som en barriere mellom ømfintlig delikat slimhinne og syreinnholdet i magen.

Life Extension

Serveringsstørrelse 2 tyggetabletter

Porsjoner per beholder 60

Mengde per porsjon
Kalsium (fra 500 mg kalsiumkarbonat)

200 mg

Magnesium (fra 800 mg magnesiumkarbonat)

200 mg

GutGard ™ deglycyrrhizinated lakris (DGL) ekstrakt (rot) [std. til ≥10% totale flavonoider]

75 mg

Andre ingredienser: xylitol, mannitol, smaker (blandet bær, jordbær, vanilje), mikrokrystallinsk cellulose, stearinsyre, dextrin, sitronsyre, croscarmellosenatrium, gummi arabicum, silika, vegetabilsk stearat, steviaekstrakt.

Ikke-GMO

GutGard er et varemerke for Natural Remedies PVT. LTD.

Dosering og bruk
Tygg to (2) tabletter to til tre ganger daglig etter behov, eller som anbefalt av helsepersonell.
Ikke svelg tabletter hele.

Forsiktighet
Hvis det tas i høye doser, kan magnesium ha en avføringseffekt.

Advarsler
Hold deg utenfor rekkevidde for barn.
MÅ IKKE overskrides ANBEFALT DOSERING.
Ikke kjøp hvis ytre tetning er ødelagt eller skadet.
Hvis du er under behandling for en medisinsk tilstand, eller hvis du er gravid eller ammer, må du først kontakte legen din.

Et kosttilskudd skal ikke brukes som erstatning for et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil. Oppbevares tett lukket på et kjølig og tørt sted.