Kokeboken Naturlig Slank

Tilbud!

kr 99

Oppfølgeren til braksuksessen «Naturlig slank med kost i balanse»

Kun 1 på lager

Varenummer: 3005 Kategori:

Kokeboken Naturlig slank er oppfølgeren til bestselgeren Naturlig slank med kost i balanse av Fedon Lindberg.

Boken inneholder over 100 velsmakende oppskrifter basert på lav glykemisk indeks og riktig sammensetning av de ulike næringsstoffene.

Du lærer å tilberede spennende mat som balanserer dine hormoner og øker forbrenningen, om råvarer som gir bedre helse og lavere vekt og om smakfulle kombinasjoner av urter og krydder og sunne tilberedingsmetoder. Inneholder også 4-ukers lavglykemisk menyforslag og GI-lister.

Dr. Fedon A. Lindberg er spesialist i indremedisin, med spesialkompetanse innen stoffskifte- og hormonsykdommer, ernæring og helse, overvekt og diabetes.

Kostholdsfilosofien Fedon introduserte i sin første bok, «Naturlig slank med kost i balanse» (2000), møtte stor motstand og skapte oppstandelse både blant helsemyndigheter og i media. Boken ble imidlertid en braksuksess, både i Norge og en rekke andre land den ble utgitt i.

Fedons kostholdsfilosofi har siden fått vesentlig aksept – også hos helsemyndighetene, og har bidratt til en økt bevissthet omkring sunnere kosthold, samt til en forbedring av spisevaner for mange.

Fedon Lindberg har skrevet 20 bøker, og flere av dem oversatt og utgitt i mer enn 20 land. Mer enn en halv million bøker er solgt totalt, hvorav nesten 300.000 i Norge og 60.000 i Sverige.

Fedon Lindberg er også en ettertraktet internasjonal foredragsholder.