Ned i vekt med Eurodiet-metoden

kr 349

Om Eurodiet-metoden – en svært effektiv vektreduksjonsmetode, som har hjulpet mange helseskadelig overvektige varig ned i vekt.

Tomt på lager

Varenummer: 3016 Kategori:

Eurodiet-metoden er en effektiv, vitenskapelig godt dokumentert vektreduksjonsmetode som har blitt brukt i mer enn 20 år og i over 20 land. Medisinsk oppfølging er en forutsetning for å følge metoden og sikrer varig vektnedgang.

Lær mer om metoden og hvordan den kan hjelpe deg til å

. oppnå varig og sunnere vekt og bedre helse

. forstå samspillet mellom mat, mosjon, trening og kropp

. øke motivasjonen for å lykkes

. bli inspirert ved å lese om andres erfaring og vektnedgang

Dr. Fedon A. Lindberg er spesialist i indremedisin, med spesialkompetanse innen stoffskifte- og hormonsykdommer, ernæring og helse, overvekt og diabetes.

Kostholdsfilosofien Fedon introduserte i sin første bok, «Naturlig slank med kost i balanse» (2000), møtte stor motstand og skapte oppstandelse både blant helsemyndigheter og i media. Boken ble imidlertid en braksuksess, både i Norge og en rekke andre land den ble utgitt i.

Fedons kostholdsfilosofi har siden fått vesentlig aksept – også hos helsemyndighetene, og har bidratt til en økt bevissthet omkring sunnere kosthold, samt til en forbedring av spisevaner for mange.

Fedon Lindberg har skrevet 20 bøker, og flere av dem oversatt og utgitt i mer enn 20 land. Mer enn en halv million bøker er solgt totalt, hvorav nesten 300.000 i Norge og 60.000 i Sverige.

Fedon Lindberg er også en ettertraktet internasjonal foredragsholder.