Smartkarbo – ikke ett fett

kr 349

Er du kostholdsforvirret? Fedon gir deg sannheten om sukker, fett og kolesterol.

Kun 8 på lager

Varenummer: 3014 Kategori:

Les hva smartkarbo kan gjøre for din vekt, helse og energi!

Fedon Lindberg oppklarer i denne boken en rekke forvirrende påstander om sukker, stivelse og kolesterol og fettets betydning for helsen generelt og for hjertet spesielt. Han forteller deg sannheten om maten vi spiser og om hvordan den virker i kroppen vår, basert på ny forskning og erfaring med mange tusen pasienter.

Enten du ønsker å gå ned i vekt og få mer energi eller forebygge eller behandle sykdom som hjertesykdom, kreft, kroniske betennelser og diabetes, finner du her kunnskapen du behøver for å hjelpe kroppen din til et nytt liv.

Kom i gang-menyer og oppskrifter bak i boken.

Utgitt av Cappelen Damm – Fedonforlaget. 250 sider.

Dr. Fedon A. Lindberg er spesialist i indremedisin, med spesialkompetanse innen stoffskifte- og hormonsykdommer, ernæring og helse, overvekt og diabetes.

Kostholdsfilosofien Fedon introduserte i sin første bok, «Naturlig slank med kost i balanse» (2000), møtte stor motstand og skapte oppstandelse både blant helsemyndigheter og i media. Boken ble imidlertid en braksuksess, både i Norge og en rekke andre land den ble utgitt i.

Fedons kostholdsfilosofi har siden fått vesentlig aksept – også hos helsemyndighetene, og har bidratt til en økt bevissthet omkring sunnere kosthold, samt til en forbedring av spisevaner for mange.

Fedon Lindberg har skrevet 20 bøker, og flere av dem oversatt og utgitt i mer enn 20 land. Mer enn en halv million bøker er solgt totalt, hvorav nesten 300.000 i Norge og 60.000 i Sverige.

Fedon Lindberg er også en ettertraktet internasjonal foredragsholder.