Sunne pastaretter

Tilbud!

kr 89

40 oppskrifter på kjempegode retter laget med lavglykemisk pasta.

Kun 4 på lager

Varenummer: 3013 Kategori:

40 oppskrifter på kjempegode retter laget med lavglykemisk pasta, Fedon Fusilli Smartkarbo. Enkle og raske å lage, fremgangsmåten er grundig forklart. Dette er løsningen for deg som elsker pasta, men likevel vil spise sunt.

I denne kokeboken smakssettes Fedons lavglykemiske pasta med ulike sauser av kjøtt, fisk og grønnsaker. Praktisk inndeling etter tema, gjør valget enkelt. Har du lyst på pasta med kjøtt? Er det dagen for pasta med fisk eller kylling eller kanskje vegetar? Valget er ditt.

Med Fedons Fusilli Smartkarbo pasta blir det lett å lage balanserte og velsmakende måltider.

Dr. Fedon A. Lindberg er spesialist i indremedisin, med spesialkompetanse innen stoffskifte- og hormonsykdommer, ernæring og helse, overvekt og diabetes.

Kostholdsfilosofien Fedon introduserte i sin første bok, «Naturlig slank med kost i balanse» (2000), møtte stor motstand og skapte oppstandelse både blant helsemyndigheter og i media. Boken ble imidlertid en braksuksess, både i Norge og en rekke andre land den ble utgitt i.

Fedons kostholdsfilosofi har siden fått vesentlig aksept – også hos helsemyndighetene, og har bidratt til en økt bevissthet omkring sunnere kosthold, samt til en forbedring av spisevaner for mange.

Fedon Lindberg har skrevet 20 bøker, og flere av dem oversatt og utgitt i mer enn 20 land. Mer enn en halv million bøker er solgt totalt, hvorav nesten 300.000 i Norge og 60.000 i Sverige.

Fedon Lindberg er også en ettertraktet internasjonal foredragsholder.

Du liker kanskje også…

  • Fedon Fusilli proteinpasta

    Fedon Fusilli proteinpasta, 200 g

    kr 89
    Kjøp