Integra-Lean, 60 kapsler

kr 339

Motvirker fettlagring

For deg som er opptatt av vektkontroll.
Bidrar til å støtte en langsommere opptak av karbohydrater, og reduksjon av kalorieffekten av stivelsesholdig og sukkerholdig mat.

 

På lager

Varenummer: 2042 Kategori:

Fettceller (adipocytter) skiller ut et hormon, kalt Leptin, som informerer hjernen vår når vi spiser nok. Overvektige personer har høye blodnivåer av Leptin. Dette indikerer at cellene deres har blitt resistente mot funksjonene til Leptin, som skal bidra til å forhindre vektøkning.

Et ekstrakt fra en afrikansk mango, kalt Irvingia Gabonensis, har vist seg å støtte Leptinfølsomhet hos overvektige mennesker. I en nylig publisert studie demonstrerte Irvingia gunstige effekter på  Leptin-nivået, etterfulgt av vekttap. I tillegg til å støtte sunn Leptinfølsomhet, har Irvingia vist følgende gunstige effekter på stoffskiftet:

Glyserol-3-fosfatdehydrogenase er et enzym involvert i omdannelsen av inntatt stivelse og sukkerkalorier til kroppsfett. Irvingia har vist seg å redusere aktiviteten til Glyserol-3-fosfatdehydrogenase, noe som kan bidra til å redusere virkningen av stivelse og sukkerkalorier på kroppsfett.
Vitenskapelig forskning på fettceller antyder at Irvingia har alfa-amylasehemmende egenskaper (som InSea2® og Phaseolus vulgaris). Det kan støtte en langsommere karbohydratabsorpsjon fra tarmene og en reduksjon av kalorieffekten av stivelsesholdig og sukkerholdig mat.

Adiponectin er et hormon som er involvert i å opprettholde insulinfølsomhet på membranene i energiproduserende celler. Store fettceller produserer mindre Adiponektin. Overvektige mennesker må være spesielt opptatt av å opprettholde sunne nivåer av dette hormonet for insulinfølsomhet og metabolsk helse. Vitenskapelige data antyder at Irvingia hjelper til med å støtte sunne Adiponektinnivåer.

Integra-Lean® African Mango Irvingia bidrar til å fremme en sunn vekt, og bør brukes sammen med et sunt kosthold og regelmessig treningsprogram.

Life Extension

Ikke-GMO

Integra-Lean® Irvingia er beskyttet av US patent nr. 7.537.790. Andre patenter pågår. IGOB-131® proprietært ekstrakt er et registrert varemerke for Gateway Health Alliances, Inc.

Dosering og bruk
Foreslått daglig inntak er en (1) kapsel to ganger, med eller uten mat, eller som anvist av en lege.

Advarsler
Hold deg utenfor rekkevidde for barn
MÅ IKKE overskride anbefalt dose
Ikke kjøp hvis ytre tetning er ødelagt eller skadet.
Når du bruker kosttilskudd, ta kontakt med legen din dersom du er i behandling for en medisinsk tilstand eller hvis du er gravid eller ammer.
Et kosttilskudd skal ikke brukes som erstatning for et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil.
Oppbevares tett lukket på et kjølig, tørt sted.

Innhold per kapsel:

Integra-Lean® African Mango (Irvingia gabonensis) proprietært ekstrakt (frø)

150 mg

Andre ingredienser: mikrokrystallinsk cellulose, vegetabilsk cellulose (kapsel), vegetabilsk stearat, silika