Kanelkapsler, 100 kapsler – 6 pk

Tilbud!

kr 1.374 kr 599

Daglig tilskudd av kanelkapsler gir en rekke helsefordeler: Reduserer insulin og blodsukker – Reduserer kolesterol og triglyserider – Virker vektreduserende – Sterk antioksidant.

På lager

Varenummer: 2009 Kategori:

Studier har vist at et daglig inntak av kanel kan redusere insulin og blodsukker med hele 30 %, noe som igjen har en positiv effekt på vekten. Det samme ble vist i forhold til forhøyede blodfettstoffer. Daglig inntak av kanel vil kunne redusere nivåer av blodfettstoffer som LDL kolesterol og triglyserider med opptil 27 %. I tillegg til dette virker også kanel som en sterk antioksidant i kroppen.

Kanel anbefales spesielt til personer med insulinresistens, diabetes 2, høyt kolesterol, overvekt og hjerte/karsykdom. Full effekt forutsetter daglig inntak.

Kaplene har «best før» dato oktober 2020 pga norsk regelverk, men er holdbare i minst 1-2 år eller mer.

  • Har garantert svært lavt kumarininnhold (for å unngå skade på lever)
  • Inneholder pulver av barken fra kassiatreet
  • Anbefalt daglig dose: 3-4 kapsler

Nutrifood er et Indonesisk selskap med visjon om å inspirerer folk til et mer næringsrikt liv. Grunnlagt i 1979, produserer og markedsfører de høykvalitets helsekostprodukter og -drikker internasjonalt under ledende merkevarer.

Nutrifoods er sertifisert etter de strengeste ISO-krav, og har mottatt en rekke utmerkelser, bl.a. for grønt fokus, produktkvalitet og -sikkerhet og for godt entreprenørskap og internasjonal markedsføring.

Kanel