Kanelkapsler, 100 kapsler

Tilbud!

kr 99

Daglig tilskudd av kanelkapsler gir en rekke helsefordeler: Reduserer insulin og blodsukker – Reduserer kolesterol og triglyserider – Virker vektreduserende – Sterk antioksidant.

Kun 6 på lager

Varenummer: 2008 Kategori:

Studier har vist at et daglig inntak av kanel kan redusere insulin og blodsukker med hele 30 %, noe som igjen har en positiv effekt på vekten. Det samme ble vist i forhold til forhøyede blodfettstoffer. Daglig inntak av kanel vil kunne redusere nivåer av blodfettstoffer som LDL kolesterol og triglyserider med opptil 27 %. I tillegg til dette virker også kanel som en sterk antioksidant i kroppen.

Kanel anbefales spesielt til personer med insulinresistens, diabetes 2, høyt kolesterol, overvekt og hjerte/karsykdom. Full effekt forutsetter daglig inntak.

Kaplene har «best før» dato oktober 2020 pga norsk regelverk, men er holdbare i minst 2 år eller mer.

  • Har garantert svært lavt kumarininnhold (for å unngå skade på lever)
  • Inneholder pulver av barken fra kassiatreet
  • Anbefalt daglig dose: 3-4 kapsler

Nutrifood er et varemerke som eies av Fedon Helse.

Fedon er varemerket for en serie matvarer utviklet av Dr. Fedon Lindberg.

Alle produktene i Fedon-serien er nøye gjennomtenkt slik at de kan inngå som en del av  et sunt middelhavskosthold. De har færre karbohydrater (sukker og stivelse), mer protein og mer fiber og inneholder plantefett fra oliven, frø, nøtter og hele gryn.

Dr. Fedon Lindbergs arbeid bidrar til et bedre kosthold i Norge. Jo flere sunne produkter på markedet, jo større er muligheten til å bedre befolkningens helsetilstand. I en hektisk hverdag trenger mange raske løsninger og dagens tilbud av reell sunn ”ferdigmat” i handelen er dessverre fortsatt veldig begrenset.

Kanel