Lake Avenue Nutrition Beta Glucan 1.3, 1.6

kr 249

Beta Glucan – Naturens nøkkel til å frigjøre immunsystemet

Betaglukaner er polysakkarider av fibertype (komplekse sukkerarter) som finnes i en rekke forskjellige matkilder, inkludert gjær, havrekli, byggfiber, medisinske sopp (som maitake og reishi), alger og tang.

Tomt på lager

Varenummer: 2053 Kategori:

Beta-Glucan og immunsystemet
Beta-glukan, spesielt av gjær og maitake soppvarianter, har vist seg å ha stor helsefremmende effekt, og da spesifikt for immunforsvaret. Dette er grundig undersøkt i medisinsk litteratur med bokstavelig talt tusenvis av pre-kliniske studier som beskriver de unike fordelene med Beta-glukan. Det viser seg at våre hvite blodlegemer faktisk har reseptorsteder for for gjær og maitake beta-glukan på celleoverflatene. Akkurat som en lås på en dør bare kan åpnes med riktig nøkkel, er disse reseptorsidene spesifikke for den strukturelle sammensetningen av Beta-glukan.
Når gjær eller maitake Beta-glukan binder seg til reseptoren, aktiveres hvite blodlegemer spesifikt til å bekjempe invaderende organismer.

Lake Avenue Nutrition

Anbefalt bruk
Ta en kapsel daglig sammen med mat, eller som anbefalt av helsepersonell.

Oppbevares utilgjengelig for barn. Som med alle kosttilskudd, anbefales det å konsultere en helsepersonell før du legger til noe nytt i helse- og velværeregimet ditt.

Forseglet for din beskyttelse. Oppbevares på et kjølig, tørt sted.

Daglig dose: 1 kapsel tas med mat

Innhold per kapsel:
Beta 1, 3/1, 6 Glucan (fra Saccharomyces cerevisiae) 200 mg


Hovedingredienser

Beta 1,3 / 1,6 Glucan (fra Saccharomyces cerevisiae)

Andre ingredienser
Mikrokrystallinsk cellulose, hydroksypropylmetylcellulose (kapsel), magnesiumstearat og silisiumdioksid.