Lake Avenue, Serrapeptase, Proteolytic enzyme, 180 kapsler

kr 488

  • Mot smerter i  ledd og muskler
  • Fremmer  sunn immunrespons

Kun 5 på lager

Varenummer: 2097 Kategori:

Hva er proteolytiske enzymer?
Proteolytiske enzymer bryter ned proteiner ved i utgangspunktet å tilsette vann eller hydrolysere bindingene mellom spesifikke aminosyrer som er byggesteinene til proteiner. De enkelte proteolytiske enzymer er forskjellige i deres evne til å bryte ned de forskjellige aminosyrebindinger. Hver type protease har en bestemt type aminosyrebinding som den bryter. Eksempler på proteolytiske enzymer inkluderer soppproteaser; bakterielle proteaser slik som serrapeptase og nattokinase; planteproteaser som bromelain og papain; og proteaser fra svinemage (pepsin) og bukspyttkjertel (trypsin og chymotrypsin).

Oralt administrerte proteolytiske enzymer absorberes intakt når de tas på tom mage, spesielt når de tas i magesyreresistente kapsler. Hvis de tas sammen med måltider, brukes de proteolytiske enzymene primært til fordøyelsen av diettproteiner. Når proteolytiske enzymer absorberes, er det spesielle faktorer i blodet og kroppsvæskene som blokkerer enzymene slik at de ikke fordøyer kroppens proteiner.

Serrapeptase er et kjemikalie hentet fra silkeormen.  Serrapeptase brukes ved smertefulle tilstander, inkludert ryggsmerter, slitasjegikt, revmatoid artritt, osteoporose, fibromyalgi, karpeltunnelsyndrom, migrene og spenningshodepine.

Det brukes også til tilstander som involverer smerte og hevelse (betennelse) inkludert bihulebetennelse, laryngitt, ondt i halsen, øreinfeksjoner, hevelse etter kirurgi, hevelse i en vene med dannelse av blodpropp (tromboflebitt) og inflammatorisk tarmsykdom (IBD ) inkludert ulcerøs kolitt og Crohns sykdom.

Noen bruker serrapeptase mot hjertesykdom og «herding av arteriene» (aterosklerose).

Lake Avenue

Innhold:
Daglig dose: 1 kapsel
Antall doser: 180
Per kapsel % av anbefalt dgl inntak
Serrapeptase (fra serratio sp.) 40,000 SPU*

 

Øvrige ingredienser:
Mikrokrystallinsk cellulose, kapsel (hypromellose, pektin og vann) og organiske risskrog.

Anbefalt bruk
Ta 1 kapsel daglig uten mat, eller som anbefalt av helsepersonell.

Ikke produsert med melk, egg, fisk, skalldyr, nøtter, peanøtter, hvete, soya eller gluten. Produsert i et tredjeparts GMP-anlegg som kan behandle andre produkter som inneholder disse allergenene eller ingrediensene.