Mat for bedre helse

Tilbud!

kr 69

Få et bedre og lengre liv, forebygg helseplager og unngå sykdommer ved hjelp av et sunnere kosthold. Denne boken viser deg hvordan!

Stikkordene er:

  •  rene, ubearbeidede råvarer
  • gode kilder til proteiner, fett, karbohydrater og kostfiber
  • gunstig balanse mellom næringsstoffene

Tomt på lager

Varenummer: 3029 Kategorier: , ,

Lær hvordan du best tar vare på hjertet ditt, hvordan du unngår ulike betennelsestilstander, hvordan du styrker din psykiske helse og mentale kapasitet, og hvordan du reduserer faren for å utvikle diabetes, kreft og flere andre livsstilssykdommer.

Med et riktig kosthold kan mat bli medisin og naturen ditt beste apotek!

Dr. Fedon A. Lindberg er spesialist i indremedisin, med spesialkompetanse innen stoffskifte- og hormonsykdommer, ernæring og helse, overvekt og diabetes.

Kostholdsfilosofien Fedon introduserte i sin første bok, «Naturlig slank med kost i balanse» (2000), møtte stor motstand og skapte oppstandelse både blant helsemyndigheter og i media. Boken ble imidlertid en braksuksess, både i Norge og en rekke andre land den ble utgitt i.

Fedons kostholdsfilosofi har siden fått vesentlig aksept – også hos helsemyndighetene, og har bidratt til en økt bevissthet omkring sunnere kosthold, samt til en forbedring av spisevaner for mange.

Fedon Lindberg har skrevet 20 bøker, og flere av dem oversatt og utgitt i mer enn 20 land. Mer enn en halv million bøker er solgt totalt, hvorav nesten 300.000 i Norge og 60.000 i Sverige.

Fedon Lindberg er også en ettertraktet internasjonal foredragsholder.