Mediterranean Trim med Sinetrol-XPur 60 veg kapsler

kr 339

En kick-start når du skal ned i vekt!

  • Sunn vektkontroll
  • Reduserer kroppsfett

Middelhavets sitrusfrukter og søramerikanske frøekstrakter inneholder flavonoider, som hjelper til med å støtte funksjonen til de cellulære enzymene som reduserer kroppsfett.

På lager

Varenummer: 2043 Kategori:

Få ekstra drahjelp når du skal ned i vekt

Overvektige personer har fettceller med redusert funksjon av et enzym som kalles hormonsensitiv Lipase, som er nødvendig for nedbryting av lagret fett og forbrenne det til energi. Som et resultat har cellene redusert evne til å kvitte seg med lagret fett.

Forskning viser at flavonoider fra middelhavssitrusfrukter og søramerikanske frøekstrakter kan støtte funksjonen til dette fettnedbrytende cellulære enzymet. Kliniske studier viser at å ta 450 mg av en fyto-blanding to ganger daglig resulterte i et vekttap på 2,5 kg i gjennomsnitt og en reduksjon i kroppsfett på 6,6 % etter 12 uker.

I en tilsvarende studie mistet forsøkspersonene nesten 10% av magefettet (visceralt fett), som igjen også fremmet en sunn inflammatorisk respons.

Mediterranean Trim gir en synergistisk blanding av polyfenolforbindelser fra middelhavssitrusfrukter som har vist seg å støtte nedbrytningen av lagret kroppsfett. Mediterranean Trim gir også et ekstrakt fra det brasilianske guarana-frøet som fungerer på en lignende måte og har vist seg å redusere lokaliserte fettforekomster. Den foreslåtte dosen er 450 mg, to ganger daglig til frokost og lunsj.
Mediterranean Trim med Sinetrol ™ -XPur bør brukes sammen med et sunt kosthold og fysisk aktivitet.

Life Extension

Ikke-GMO

Sinetrol ™ er et varemerke for Fytexia®.

Dosering og bruk
Ta en (1) kapsel to ganger daglig til frokost og lunsj, eller som anbefalt av helsepersonell.
Hver porsjon inneholder omtrent 10 mg koffein (mengden som finnes i ca. 1/4 kopp brygget grønn te).

Advarsler
Hold deg utenfor rekkevidde for barn.
MÅ IKKE overskrides ANBEFALT DOSERING.
Ikke kjøp hvis ytre tetning er ødelagt eller skadet.
Hvis du er under behandling for en medisinsk tilstand, eller hvis du er gravid eller ammer, må du først kontakte legen din.

Et kosttilskudd skal ikke brukes som erstatning for et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil. Oppbevares tett lukket på et kjølig og tørt sted.

Innhold per kapsel:
Sinetrol ™ -XPur Mediterranean sitrusblanding (inneholder grapefrukt (frukt), søt appelsin (frukt), blodoransje (frukt) og guarana (frø) ekstrakter) [std. til 20% totalt flavanoner (90 mg)]

450 mg

Andre ingredienser: mikrokrystallinsk cellulose, vegetabilsk cellulose (kapsel), maltodextrin, stearinsyre, silika.