Melatonin, 60 kapsler

kr 239

For god søvn og cellulær helse
Melatonin er et hormon som naturlig produseres i menneskekroppen som fremmer søvn av høy kvalitet, bekjemper frie radikaler, fremmer kognitiv helse og mer.

  • Fremmer søvn av høy kvalitet og balanser døgnrytmen din – din biologiske klokke
  • Tilbyr beskyttelse mot antioksidanter og støtter immunforsvaret
  • Støtter kognitiv helse ved høyere alder

På lager

Varenummer: 2041 Kategori:

En god natts søvn er viktig for kroppslig helse, mental revitalisering og generell fysisk velvære. Imidlertid har mange mennesker problemer med å sovne, så vel som å holde seg sovende. Søvnmønstrene dine reguleres av døgnrytmen din, som støttes av Melatonin. Naturlig produksjon av dette hormonet avtar med alderen. Dette kan forstyrre døgnrytmen din og som et resultat av dette søvnkvaliteten din. Forskning viser nå at Melatonin ikke bare støtter naturlig søvn, men også har en rekke andre helsemessige fordeler. Disse fordelene inkluderer antioksidantstøtte, DNA-beskyttelse, immunsystemstøtte og støtte for kognitiv helse!

Slik fungerer det:
Melatonin er et hormon som produseres naturlig i kroppen. Den er avledet fra Tryptofan og er først og fremst kjent for å tilby støtte for døgnrytmen, også kjent som din “biologiske klokke».

Selv om det er mest kjent for sine søvnfremmende egenskaper, viser forskning nå at det også har mange andre helsemessige fordeler. Disse inkluderer støtte for immunforsvaret, kognitiv helse og til og med celle-DNA.

Søvnstøtte
Kroppens egen produksjon av Melatonin reduseres med den naturlige aldringsprosessen. Derfor kan tilskudd med dette hormonet være en naturlig løsning for mennesker i høy alder som har søvnproblemer. Tilskuddet kan hjelpe folk som håndterer søvnproblemer og hjelpe dem med å balansere døgnrytmen.

Antioksidantbeskyttelse og celle-DNA-støtte
Forskning viser at Melatonin har sterke antioksidantegenskaper. Det renser kroppen for noen av de vanligste frie radikaler (hydroksyl og peroksyl), og det gjør det mer effektivt enn andre antioksidanter. Videre støtter den også andre antioksidanter, og bidrar til å øke den generelle antioksidantbeskyttelsen i kroppen generelt.

Det er også viktig for å støtte cellulært DNA. Dette er fordi det hjelper å hemme en viss type frie radikaler (peroksynitritt) [10] som angriper DNA-tråder inne i cellene. Dette hjelper derfor til å hemme oksidativ skade på cellene [11].

Immunhelse
Melatonin hjelper til med å aktivere T-hjelperceller. T-hjelperceller regulerer immunresponsen til andre celler [12, 13]. Dette betyr at disse cellene hjelper andre celler med å reagere på invasjoner av fremmede molekyler. Ved å aktivere T-hjelperceller støtter Melatonin immunforsvaret som helhet.

Kognitiv helse
Kognitiv tilbakegang er en normal konsekvens av den naturlige aldringsprosessen. Men det er lite kjent at utbruddet av aldersrelaterte kognitive helseproblemer kan være korrelert med nivået av Melatonin i kroppen [14-16]. Dette er fordi Melatonin gir støtte til hjernens eget antioksidantbeskyttelsessystem og hjelper til å hemme faktorer i hjernen som kan anspore aldersindusert kognitiv tilbakegang, for eksempel frie radikaler i hjernen [17-20].


Vitenskapen bak produktet:

Vitenskapelig forskning har de siste årene vist at det er mer med Melatonin enn at det bare er nyttig for å fremme søvn av høy kvalitet. Det som også er interessant med Melatonin, er at det kan leveres i en rekke moter, alt fra tradisjonell kapselform med normal eller utvidet frigjøring til liposomal levering.

Dette melatoninproduktet inneholder en middels dose på 1 mg Melatonin.

Dosering:

Ta en (1) kapsel 30 til 60 minutter før sengetid, eller som anbefalt av helsepersonell. Melatonin utskilles naturlig fra pinealkjertelen om natten, og bør tas om natten for optimale resultater.

Forsiktighet:

Rådfør deg med helsepersonell før du tar dette produktet hvis du blir behandlet for en medisinsk tilstand (spesielt autoimmune eller depressive lidelser). Vær forsiktig hvis du kombinerer med alkohol. Dette produktet er ikke ment for barn, gravide eller ammende kvinner eller kvinner som prøver å bli gravide. Ikke prøv å kjøre bil eller bruke tunge maskiner etter at du har tatt dette produktet.

Life Extension

Ikke-GMO

Dosering og bruk:

Ta en kapsel 30 til 60 minutter før sengetid, eller som anbefalt av helsepersonell. Melatonin utskilles naturlig fra pinealkjertelen om natten, og bør tas om natten for optimale resultater.

Forsiktighet:

Rådfør deg med helsepersonell før du tar dette produktet hvis du blir behandlet for en medisinsk tilstand (spesielt autoimmune eller depressive lidelser). Vær forsiktig hvis du kombinerer med alkohol. Dette produktet er ikke ment for barn, gravide eller ammende kvinner eller kvinner som prøver å bli gravide. Ikke kjør bil eller bruke tunge maskiner etter at du har tatt dette produktet.

Advarsler:

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Ikke overskrid anbefalt dose.

Ikke kjøp hvis ytre tetning er ødelagt eller skadet.

Hvis du er under behandling for en medisinsk tilstand, eller hvis du er gravid eller ammer, må du først kontakte legen din.

Et kosttilskudd skal ikke brukes som erstatning for et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil. Oppbevares tett lukket på et kjølig, tørt sted.

Mengde per kapsel:

Melatonin 1 mg
Andre ingredienser: mikrokrystallinsk cellulose, gelatin, silika.