Mushroom Immune med Beta-Glukan

kr 399

Sopp har vært kjent for sine immunhelsefordeler i århundrer!
Denne formelen kombinerer shiitake, maitake og chaga-sopp, sammen med et helt spesielt β-glukan, for å opprettholde et sunt og balansert immunsystem.

Den unike formelen i Mushroom Immune with Beta Glucans kan:

 • Bidra til å opprettholde en godt balansert immunrespons
 • Fremme immunfunksjonen hos aktive personer
 • Gi samme effekt som halvannen porsjon fersk sopp

Kun 6 på lager

Varenummer: 2104 Kategori:

Hva er beta-glukaner/β-glukaner?

Beta-glukaner er ulike typer fiber som finnes i cellene til visse typer gjær, sopp og korn og er kjent for sin evne til å fremme en sunn immunrespons. Den unike kombinasjonen av flere sorter immunsystemstøttende sopp gjør dette tilskuddet til et kraftig bidrag til en effektiv immunrespons.

Slik det fungerer:

Til skudd av Mushroom Immune med Beta-glukan tilfører en rekke immunfremmende naturlige stoffer, bl.a. tre typer sopp som er anerkjent for sine immunhelsefordeler, samt Wellmune® – en høykvalitets Beta-glukan, også kjent for sin immun- støttende egenskaper.

Denne alt-i-ett-formelen kan støtte balansen mellom de forskjellige aspektene av immunfunksjonen – som igjen kan hjelpe kroppen din med å få et balansert og effektivt immunsystem.

Vitenskapen bak produktet:

Den unike formel støtter en effektiv immunrespons, takket være en kombinasjon av:

 • Fordeler med tre typer sopp:
  Du har sikkert hørt om shiitake og maitake sopp, men visste du at de er svært anerkjent for sine immunfordeler? Vi har også lagt til den mindre kjente, men like imponerende chaga-soppen. Denne kombinasjonen kan gi tilsvarende nesten en og en halv porsjon fersk sopp for å støtte din sunne immunrespons.
 • Høyt spesialisert β-glukan polysakkarid fra gjær:
  β-glukaner er godt anerkjent for sin evne til å fremme en balansert immunrespons – en påstand som forskning nå bekrefter. Flere kliniske studier har påvist deres immunfremmende fordeler.

Selv om betaglukaner finnes i små mengder i matvarer som bakegjær, sopp og korn, er det lettere å oppnå klinisk studerte nivåer med et daglig tilskudd. Ekspertene i Life Extension evaluerte mer enn 14 β-glukaningredienser fra ulike kilder, og Wellmune® skilte seg ut fordi dette patenterte β-glukanet fra ølgjær hadde mest klinisk støtte for å fremme kroppens sunne immunrespons.
Sammen kan alle disse naturlige stoffene gi en unik støtte for å opprettholde en sunn, effektiv og balansert immunrespons.

Anbefalt dosering:
Ta en kapsel daglig eller som anbefalt av en helsepersonell.

Life Extension

Anbefalt daglig dose: 1 kapsel
Porsjoner per beholder: 30

Innhold:
Soppblanding (Shiitake, Maitake, Chaga [fruktkropp] [pulver]) 400 mg **
Wellmune® (høyrenset Beta 1,3/1,6 Glukan fra en unik stamme av baker’s Yeast) 250 mg **
*RI = EU-referanseinntak
**Ingen RI tilgjengelig

Andre ingredienser:
Shiitake (Lentinula edodes) sopppulver, beta-glukan, kapsel (hydroksypropylmetylcellulose), maitake (Grifola frondosa) sopppulver, chaga (Inonotus obliquus) sopppulver, antiklumpemiddel (silisiumdioksid [nano])

ikke-GMO

Wellmune® er et registrert varemerke for Kerry Group.

Anbefalt dose:  Ta en (1) kapsel daglig.

OBS:

 • Oppbevares utilgjengelig for barn
 • Ikke overskrid anbefalt daglig dose
 • Rådfør deg med legen din dersom du er under behandling for en medisinsk tilstand eller hvis du er gravid eller ammer.

Et kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil. Oppbevares tett lukket på et kjølig, tørt sted.