Natural Factors, Bioactive Quercetin EMIQ 50mg

  • Støtter immunfunksjonen
  • Gir antioksidantstøtte for allergikere
  • Beskytter mot frie radikaler 
  • Bidrar til utvikling og vedlikehold av bein, brusk, tenner og tannkjøtt
  • Beskytter kapillærer og kardiovaskulær helse

Dette produktet selges direkte fra vår leverandør IHerb. Ved å benytte Fedon Helses promo kode CDU2649 får du 10 % rabatt på alt du bestiller hos IHerb.

Notér deg  koden og klikk her for å kjøpe produktet

Varenummer: 2090 Kategori:

Enzymatisk modifisert isoquercitrin (EMIQ) er en svært biotilgjengelig form for Quercetin, et bioflavonoid som har betydelige antioksidanteffekter for allergikere og hjelper til med immunfunksjonen.

EMIQ produseres gjennom en naturlig enzymatisk prosess som fester glukosekjeder (glykosider) til quercetinmolekylet. Resultatet av denne modifikasjonen er at quercetin tilveiebringes i en vannløselig form som i stor grad forbedrer absorpsjonen og biotilgjengeligheten. I fordøyelsesprosessen spaltes glykosid-delen, frigjør quercetin, og som et resultat øker EMIQ sterkt quercetin-nivåene i blodet sammenlignet med inntak av quercetin eller dets relaterte forbindelse rutin. Blodnivået av quercetin er mer enn 40 ganger større med EMIQ sammenlignet med en like stor mengde quercetin, og det når toppnivåer i blodet på bare 15 minutter.

EMIQ har vist seg å være trygt i mange toksisitetsstudier og har blitt selvbekreftet som generelt anerkjent som trygt (GRAS) for bruk i spesifikke matvarer i USA og som en antioksidant. Natural Factors Bioactive Quercetin EMIQ inneholder ingen GMOer, kunstige farger, konserveringsmidler eller søtningsmidler, fisk, skalldyr eller animalske produkter, og er egnet for vegetarianere og veganere.

Natural Factors

Innhold:
Daglig dose: 1-2 kapsler daglig
Per kapsel % av anbefalt dgl. inntak
C-vitamin (kalsiumaskorbat) 50 mg 56%
EMIQ® (enzymatisk modifisert isoquercitrin)
(50 mg sterkt absorberbar quercetin)
167 mg **

 

Øvrige ingredienser:
Mikrokrystallinsk cellulose, vegetarisk kapsel (karbohydratgummi [cellulose], renset vann), magnesiumstearat (vegetabilsk kvalitet).

Anbefalt bruk:
1 kapsel 1-2 ganger per dag eller som anvist av helsepersonell.

  • 40 ganger bedre absorpsjon enn quercetin
  • Egnet for vegetarianere / veganere

Inneholder ingen kunstige farger, konserveringsmidler eller søtningsmidler; ingen meieriprodukter, stivelse, sukker, hvete, gluten, gjær, egg, fisk, skalldyr, animalske produkter, salt, nøtter eller GMO.