Super Ubiquinol CoQ10, 60 kapsler

kr 899

For hjertehelse, hjerne og nyrer

De aktive ingrediensene Ubiquinol CoQ10 og Shilajit i Super Ubiquinol CoQ10 med Enhanced Mitochondrial Support kan:

  • støtte aldrende celler så vel som kardiovaskulær-, lever- og nyrehelse
  • støtte mitokondrier (cellens «kraftverk»). Ubiquinol CoQ10 absorberes opptil 8 ganger bedre enn ikke-ubiquinol CoQ10
  • Shilajit forbedrer ytterligere Ubiquinol CoQ10 absorpsjon
  • Ubiquinol CoQ10 og Shilajit kan med sin forbedrede absorpsjonsformel støtte mitokondrier for cellulær energiproduksjon og fremme hjerte-, hjerne- og nyrehelse.

Kun 3 på lager

Varenummer: 2032 Kategori:

Overordnede helsemessige fordeler:
CoQ10 og Shilajit som finnes i Super Ubiquinol CoQ10 med Enhanced Mitochondrial Support kan hjelpe til med å støtte cellulær energiproduksjon ved å støtte mitokondriene, «kraftverket» i cellen. Det kan også bidra til å opprettholde normal hjerte-, hjerne- og nyrehelse så vel som andre celler. Formelen er designet for forbedret absorpsjon av CoQ10 i kroppen.

Derfor fungerer det:
Kroppen har mange organer som hjerte, hjerne og nyrer som krever mye energi for å opprettholde normal funksjon. Dessverre er det kjent at celleenergiproduksjon avtar med alderen. Super Ubiquinol CoQ10 med Enhanced Mitochondrial Support er virkelig unik ved at den støtter mitokondriene, «cellekraftverket» i cellen, og støtter dermed svært energikrevende organer som hjerte, hjerne og nyrer.

CoQ10 kreves for å spille en viktig rolle for å opprettholde normale nivåer av celleenergiproduksjon, da det omdanner fett og sukker til energi som er nyttig for alle celler i kroppen din. Å opprettholde tilstrekkelige nivåer av CoQ10 er derfor avgjørende ettersom kroppens produksjon av CoQ10 synker betydelig med økende alder [1]. Ubiquinol CoQ10 brukes i denne formelen, fordi den absorberer opptil 8 ganger bedre enn ubiquinon CoQ10.

Shilajit har blitt klinisk vist å øke CoQ10-absorpsjonen ytterligere, fremme kardiovaskulær helse og bidra til å gjenopprette ungdommelig cellulær energi.

Vitenskapen bak produktet:
CoQ10 har vist seg å ha kraftige antioksidantegenskaper. Det kan beskytte viktige proteiner [4] og mitokondrie-DNA [2] mot oksidativ skade [1].

Forskning gjort med middelaldrende mus viste at ubiquinol ble vist å være 40% mer effektivt når det gjelder å senke målingene av aldring, sammenlignet med ubiquinon [5]. En kombinasjon av CoQ10 og shilajit viste en økning på 56% i energiproduksjonen i hjernen, så 40% bedre enn CoQ10 alene. I tillegg ble det vist at en økning på 144% i energiproduksjon av muskelceller, så 27% bedre enn CoQ10 alene [6].

Forskere har vist at kombinasjon av ubiquinol CoQ10 og shilajit kan gi enestående effekt og støtte hjertehelse og ungdommelig cellulær energiproduksjon bedre enn CoQ10 alene.

Dosering:
Ta en (1) softgel daglig med mat, eller som anbefalt av helsepersonell.

Life Extension

Serveringsstørrelse 1 softgel

Porsjoner per beholder 60

Mengde per porsjon:

Kalorier 5
Kalorier fra fett 5
Totalt fett 0,5 g
Ubiquinol (som Kaneka QH® Ubiquinol) 100 mg
PrimaVie® Shilajit fulvinsyre-kompleks 100 mg
Andre ingredienser: solsikkeolje, gelatin, glyserin, renset vann, bivoks, solsikkelecitin, annattofarge.

Ikke-GMO

Q + ®, Kaneka Ubiquinol ™ og kvalitetsforseglingen ™ er registrerte eller ventende varemerker for Kaneka Corp

PrimaVie® er et registrert varemerke for Natreon, Inc.

Dosering og bruk:

Foreslått daglig inntak er en (1) softgel med mat, eller som anvist av en lege.

Advarsler:

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Ikke overskrid anbefalt dose.

Ikke kjøp hvis ytre tetning er ødelagt eller skadet.

Hvis du er under behandling for en medisinsk tilstand, eller hvis du er gravid eller ammer, må du først kontakte legen din.