Wholesome Story Berberine, 500 mg

Wholesome story Berberine bidrar til å:

  • Opprettholde en sunn blodsukkerbalanse
  • Fremme insulinfølsomhet
  • Støtte vektkontroll
  • Håndtere blodlipidnivåer
  • Fremme kardiovaskulær helse
  • Blokkere fordøyelsen av karbohydrater

Dette produktet selges direkte fra vår leverandør IHerb. Ved å benytte Fedon Helses promo kode CDU2649 får du 10 % rabatt på alt du bestiller hos IHerb.

Notér deg  koden og klikk her for å kjøpe produktet

Varenummer: 2113 Kategori:

Studier har vist at Berberin kan være nyttig for vektvedlikehold og støtte for å opprettholde sunne nivåer av fettvev i kroppen.

Den unike måten berberin virker på i kroppen gjør det til et nyttig naturlig alternativ for å støtte blodsukkerbalansen. Moderne studier viser at Berberin spiller en rolle i metabolismen av blodsukker, og støtter kardiovaskulær helse ved å opprettholde sunne blodlipidnivåer.

Å sørge for et stabilt og sunt blodsukker er en viktig del av å opprettholde en sunn kropp, men likevel sliter svært mange med plager relatert til dårlig kontrollert blodsukker og insulinnivå. De unike måtene Berberine virker på kroppen gjør det til et nyttig naturlig alternativ for å forbedre blodsukkeret, triglyserider og kolesterolnivåer.

Berberine er en naturlig forekommende forbindelse ekstrahert fra røttene til forskjellige planter, inkludert berberis, gullforsegling og Oregon-drue, og er sannsynligvis ansvarlig for de gunstige effektene av tradisjonelle tonics laget av disse plantene. Moderne bevis viser at berberin arbeider for å gjenopprette insulinfølsomheten som trengs for å opprettholde sunne blodsukkernivåer, og fremmer kardiovaskulær helse ved å bidra til å senke LDL (dårlig) kolesterol hos mennesker med dårlig kontrollert blodsukker.

Hver vegetarisk kapsel gir 500 mg ren berberin, den samme konsentrasjonen som ble brukt i kliniske studier for å øke insulinfølsomheten og gi en hypoglykemisk effekt som støtter vektkontroll. Ved å senke berberin i blodet minimeres kroppens produksjon av insulin, det fettlagrende hormonet.

Berberin har også vist seg å senke androgenhormonnivåer og støtte normale eggstokkhormonnivåer, som er viktige faktorer for fruktbarhet.

Wholesome Stories

Daglig dose: 3 kapsler
Antall dagsdoser per boks: 30

Innhold per dose:
Berberine HCI (fra Berberis aristata; Std. til 97 % Berberine HPLC) 1500 mg

Andre ingredienser:
Metylcellulose (kapsel), vegetabilsk magnesiumstearat, silisiumdioksid.

Ikke overskrid anbefalt dose. Gravide og ammende mødre, barn under 18 år og personer med en kjent medisinsk tilstand eller som tar reseptbelagte medisiner bør konsultere en lege før de tar dette eller andre kosttilskudd.

Oppbevares utilgjengelig for barn. Må ikke brukes hvis forseglingen er brutt eller mangler. Oppbevares på et kjølig, tørt sted.