Ingredienser

170 g sjokolade, mørk uten sukker
3/4 dl melk
1 - eggeplomme
4 - eggehvite
2 ss Sukrin melis

Enkel «Mousse au chocolat»

30 min Lett

Verdens beste og enkleste dessert! Perfekt avslutning på en romantisk middag for to.

*Visste du at mørk sjokolade er full av antioksidanter, sunne fettsyrer og en rekke mineraler?

Slik gjør du:

  1. Brekk opp sjokoladen og ha den i en bolle. Sett bollen i kokende vannbad og rør til smeltet.

  2. Kok opp melken og bland den litt og litt inn i sjokoladen mens du rører forsiktig.

  3. Tilsett eggeplommen og rør forsiktig til den er helt blandet med sjokoladen.

  4. Pisk eggehvitene til den begynner å stivne. Tilsett Sukrin melis og pisk videre til du får en fast og blank marengs.

  5. Begynn med 1/3 av eggehviten som du forsiktig visper inn i sjokoladen. Tilsett resten og fold forsiktig inn med en slikkepott til godt blandet.

  6. Anrett moussen i pene glass og sett i kjøleskapet i minimum 1 time. Pynt med mynteblader og friske bær.