Fedon.no - logo
hd videos redtube

Fargerik vegetarpasta av Fedon Fusilli

25 min
Lett

KATEGORI: Lunsj, Middag, Smårett, Pasta og belgfrukt, Vegetar, Lavglykemisk, Ned i vekt, Fiberrik, Uten melk, Uten nøtter

Masse fargerike grønnsaker – Masse næringstoffer!

Det svært høye innhold av løselig fiber i Fedon Fusilli (7,4 g per 50 g porsjon) dekker 1/4 av ditt anbefalte daglige fiberbehov. Løselig fiber virker stabiliserende på blodsukkeret, senker kolesterolet i blodet og virker prebiotisk, det vil si å virke positivt på den naturlige bakteriefloraen i tarmen, noe som er viktig for bl.a. immunforsvaret ditt.

4-6 porsjoner

For flere deilige pastaoppskrifter se Fedon sin bok: Fedon Lindberg Sunne pastaretter

Dette trenger du:

  • 2 poser Fedon fusilli
  • 2 ss olivenolje, ekstra jomfru
  • 1 stor - squash, i tynne skiver
  • 1 - paprika, gul
  • 1 - paprika, grønn
  • 1 - pepper, rød
  • 1 - rødløk, finhakket
  • 2 fedd hvitløk, presset
  • 2 og en halv dl grønnsakskraft
  • 1 ts oregano, tørket
  • - havsalt
  • - pepper, nykvernet
  • 1 ss olivenolje, ekstra jomfru
  • 1 ss balsamico eddik
  • - oliven, skivet

Ingredienser fra vår nettbutikk

Fedon Fusilli 1 eske/44 stk. 44*200 g
kr 2 300kr 2 596
Oregano 40 g - økologisk
kr 19kr 39

Slik gjør du:

  • 1Kok pastaen i rikelig lettsaltet vann til al dente. La den renne av i et dørslag.
  • 2Kutt opp alle grønnsaker og løk fint. Ha 2 ss olivenolje i en gryte eller wok, middels varme. Tilsett grønnsakene og løken og surr alt i ca. 5 minutter uten at det får farge. Hell i kraft og la det surre i noen minutter.
  • 3Tilsett pasta og oregano, la det hele trekke til det blir varmt. Smak til med salt og pepper. Rør inn 1 ss olivenolje rett før servering. Drypp over litt balsamicoeddik og dryss oliven over til slutt.