Ingredienser

1 pose Fedon Müsli
3 ss mandler
1 ss fiberhusk
1 ts salt
1 ss kokosfett
3,5 - 4 dl vann

Fedon müsli knekkebrød

60 min Lett

Enklere blir det ikke! Sunne fettsyrer, proteiner og masse fiber. Disse må du prøve!

Oppskrift fra ernæringsfysiolog Anna Ingwardo

Slik gjør du:

  1. Sett ovnen på varmluft 160 grader.

  2. Kjør nøttene og müslien raskt i en kjøkkenmaskin(ca 5-10 sekunder).

  3. Smelt kokosfettet i vannbad til det blir flytende.

  4. Ha salt og fiberhusk i müslien og bland inn vann og kokosfett. Bland godt. Deigen skal bli til en klebrig masse.

  5. Fordel massen jevnt og tynt på et stekebrett med bakepapir(bruk en våt slikkepott).

  6. Stek midt i ovnen på 45 min - 1 time.

  7. Rutes opp etter 30 min med pizzaskjærer – sett brettet nederst i ovnen resten av tiden.

  8. Skru så av ovnen og la knekkebrødene tørke i 15 min med åpen ovnsdør.