Ingredienser
2 poser '- Fedon Müsli
100 g Cashewnøtter, usaltede
eller en blanding av forskjellige nøtter - -
350 g (1 glass) g peanøttsmør, med biter "crunchy"
gjerne økologisk - -
100 g kokossukker
eller Sukrin gold - -
150 g tranebær, tørkede
legg i bløt med litt gojibær - -
100 g sjokolade, mørk uten sukker
3 - egg
3 - eggehvite
Hjemmelaget «Fedon müsli» proteinbar!
Proteinrik og mettende energibar som passer perfekt i forbindelse med trening eller som et mellommåltid. De er enkle å lage og oppbevares best kaldt i en tett boks. Må prøves! Kjempegode!
Oppskrift fra ernæringsfysiolog Anna Ingwardo
Slik gjør du:
-
Bløtlegg tranebær og gojibær i litt vann i ca 10 min.
-
Hakk nøtter og sjokolade i grove biter.
-
Bland sammen Fedon müsli, kokossukker eller Sukrin gold, grovhakkede nøtter, temperert peanøttsmør, tranebær/gojibær, egg, eggehviter og hakket sjokolade i en arbeidsbolle. Bruk hendene og bland godt.
-
Fordel deigen jevnt ut i en liten langpanne kledd med bakepapir. Du kan også bruke et vanlig stekebrett.
-
Stek ved 160 grader i 25-30 min.
-
Etter steking skjær opp i passende biter og avkjøl. Oppbevares kaldt. Kan fryses.