Fedon.no - logo
hd videos redtube

Hjemmelaget knekkebrød med egg og tomat

10 min
Lett

KATEGORI: Frokost, Egg, Uten melk, Fiberrik, Ned i vekt, Lavglykemisk

Dette er en enkel, knasende, god og smakfull start på dagen! Rikelig med fiber, protein og sunt fett. Har du tilgang på økologiske egg er det å anbefale, både med tanke på smak og kvalitet. Se oppskrifter på to deilige knekkebrød under:

Fedon müsli knekkebrød

Lavkarbo knekkebrød Glutenfri!

 

Dette trenger du:

  • 1 - knekkebrød
  • 1 - egg, hardkokt
  • 3 - cherrytomater, delt
  • 4-5 skiver slangeagurk

Slik gjør du:

  • 1Legg egget i kaldt vann i en kjele og ta tiden fra det starter å koke i ca 6 1/2- 7 minutter avhengig av størrelsen på egget. Egget skal ha en litt myk kjerne.
  • 2Del egget i skiver og dander egg, tomat og agurk på knekkebrødet.

    Deilig sammen med en kopp kaffe!

Tips! Smør gjerne litt moden avokado som"smør" under pålegget.