Ingredienser

1 pose Fedon fusilli
1 neve ruccolasalat
1 boks artisjokkhjerter
200 g mozzarellaost
100 g kalkunskinke, skivet
100 g spekeskinke, skivet
3 - tomater
2 ss solsikke kjerner, ristet
Dressing - -
2 ss balsamicoeddik hvit
1 halv dl olivenolje, økologisk
1 halv dl vann
2 fedd hvitløk, presset
1 halv ss Urteblanding vegetar

Italiensk pastasalat av Fedon Fusilli

45 min Lett

Visste du at Fedon Fusilli, «smartkarbo»-pasta har det samme utseende og den samme gode smaken som vanlig italiensk pasta, men med vesentlig redusert innhold av karbohydrater og betraktelig økt innhold av protein og fiber? Kos deg med pasta så ofte du vil!

Nå får du en eske med Fedon Fusilli til SUPERDEAL!

4 porsjoner

Slik gjør du:

  1. Kok pastaen i rikelig med lettsaltet vann til al dente, ca 3-4 minutter. La den renne av i et dørslag. Legg ruccolosalat i iskaldt vann i 10 minutter. Skyll godt. Kjør den gjerne i en salatslynge eller la den renne av på kjøkkenpapir.

  2. Dressing: Pisk sammen alle ingrediensene. Ha den kokte pastaen i en stor salatbolle og hell dressingen over. La stå i ca. 30 minutter.

  3. Sil av artiskokkhjertene og skjær dem i mindre biter. Riv om ønskelig ruccolasalat i litt mindre biter. Ta mozzarellaosten ut av posen, la den renne av og skjær den i skiver. Skjær kalkunskinke og spekeskinke i strimler, og del tomatene i ønskede biter.

  4. Bland artiskokkhjerter, skinke, tomater, rucola og mozzarella med pastaen. Dryss solsikkekjerner over og server.