«Det er enkle prinsipper du skal følge, og følger du dem så fungerer det etter min erfaring.»

Håkon tok kontroll – fikk ny energi

I hverdagen opplevde Håkon stadig små triggere som ledet mot et ønske om å gjøre noe med vekt og kosthold. Da han fikk se at vekten hadde bikket over til tre siffer rant det over, og han bestemte seg for å ta tak i livsstilen sin. Før han skulle fylle 30 år, ønsket han å komme seg tilbake dit han var.

håkon etter eurodiet

– Generelt har det nok også vært det at jeg aldri har vært stor tidligere, men så kom det på en måte i 20-årene. Jeg fikk til slutt nok og ville komme meg tilbake til der jeg var før, forklarer han.

Det var mor som introduserte han for Fedon Helse og Eurodiet ved å melde seg selv og Håkon på et kurs. Etter noen fine møter med ernæringsfysiologen Anna Ingwardo, bestemte han seg for å gi programmet en sjanse. Det tok 2-3 uker før han var ordentlig i gang, og da hadde han bestemt seg for å virkelig gå inn for å følge programmet.

Liten tro på dietter og slanking før han prøvde Eurodiet

Motivasjonen for å starte på Eurodiet kom gjennom møtene han hadde med ernæringsfysiologen. I disse møtene fikk han en forståelse for at hele pakken var reell, og at det var god oppfølging.

– Jeg har egentlig alltid vært sånn som har tenkt at et normalt kosthold med trening og rutiner skal fungere mer enn bra nok. Så jeg har nok aldri hatt noe tro på dette med dietter og slanking. Men det snudde seg. Hele prosessen med Eurodiet har på en måte vært en tilbakestilling, forteller han.

En prosess som ga gode resultater på flere områder

Håkon startet på Eurodiet i august 2017, og fulgte dietten til punkt og prikke frem til januar/februar 2018. På bare tre uker gikk han ned hele 10 kilo, og det tok ikke lang tid før han merket hvordan kroppen forandret seg både på innsiden og utsiden.

Les mer om Eurodiet-metoden