Fedon.no - logo

Vurderer du slankeoperasjon?

KATEGORI: Livsstil og helse

EMNER:, , , , , , ,

Det finnes kanskje en bedre måte!

Slankeoperasjoner kan være siste utvei for noen som virkelig har prøvd alt, så vi skal vokte oss for å si at det er feil. Men det er ikke for alle! Og det er et kostbart og alvorlig inngrep, hvor man også risikerer å betale en høy pris både fysisk og psykisk.

Mulige komplikasjoner og avhengighet til medisiner og tilskudd kan være et resultat, og det er heller ingen garanti for at man oppnår varig lav vekt. Det krever store livsstilsendringer og god, langvarig støtte og oppfølging for å lykkes etter en operasjon! Vi hører stadig oftere om slankeopererte som sliter og som ikke får den hjelp og oppfølging de trenger etter inngrepet. Et resultat kan være depresjon og nye runder med overspising som igjen fører til vektoppgang.

Selv om en slankeoperasjon kan gi rask vektreduksjon, er det selve livsstilsendringen som må til som er den største utfordringen! Etter operasjonen tvinges kroppen inn i et regime med et svært redusert inntak av mat, og det er ikke sikkert at hode og sjel henger med i denne prosessen. Muligheten for trøst via mat er brått blitt tatt fra deg og for enkelte kan det oppleves som svært vanskelig.

Før du går til det skritt å la deg operere anbefaler vi sterkt at du prøver Eurodiet-metoden! Det er et meget godt alternativ til kirurgi!

Med Eurodiet-metoden går du effektivt ned i vekt helt uten fysiske inngrep! Metoden er også utviklet nettopp for å gi deg den hjelp og oppfølging du trenger for å kunne lykkes med å etablere en varig livsstilsendring!

Dersom du uansett velger kirurgi vil Eurodiet også være velegnet i forberedende fase, da det som regel kreves at man går en del ned i vekt før man blir akseptert for operasjon. Også i tiden etter operasjon vil Eurodiet være ypperlig, når man skal klare å få i seg alle næringsstoffene i et veldig lite volum.

Eurodiet – en medisinsk metode for livsstilsendring!

Eurodiet-metoden er en medisinsk, svært effektiv metode for vektreduksjon ved livsstilsendring. Metoden er utviklet av leger for å hjelpe helseskadelig overvektige effektivt og varig ned i vekt, og er et svært godt alternativ til slankeoperasjon!

Metoden tilpasses den enkeltes vekt og livssituasjon, men er i korte trekk basert på erstatningsmåltider og personlig, medisinsk oppfølging.

Erstatningsmåltidene har lite karbohydrat og fett men mye protein, som gir rask vektreduksjon (som operasjon) – samtidig som muskelmassen din bevares. Etter hvert innfører du gradvis måltider med vanlig mat. Gjennom god, faglig oppfølging får du riktig kunnskap, holdninger og motivasjon slik at du kan sette sammen gode måltider og spisevaner som gjør at du vil holde vekten over tid.

Livsstilsendring er ofte svært sammensatt, og god balanse er et viktig stikkord for vår behandling. Derfor legger vi også vekt på fysisk aktivitet / trening, trivsel, søvn – og det mentale ved riktig motivasjon, holdningsendring og tanketrening.

Kristin, i filmen her på siden, unngikk slankeoperasjon ved å prøve Eurodiet-metoden! Klikk på Gratis Vurdering nedenfor, så kan du også lese om flere lignende eksempler.

Det er verdt et forsøk!

Få en gratis vurdering!

Er du helseskadelig overvektig? Nå kan du få en 20 minutters gratis, personlig samtale med en av våre erfarne behandlere, om hvordan vi kan hjelpe deg effektivt og varig ned i vekt!

Gratis vurdering kan skje på klinikken eller på telefon / Skype.

La oss hjelpe deg, så har du mye større muligheter for å lykkes!