Fedon.no - logo

Alle Kosthold

Magesyre-refluks - halsbrann.

Hvorfor opplever så mange dette? Hva bør du spise, hva bør du unngå og hva kan hjelpe? Mer [...]

Mat for hjertet - forskning - referanser

Dette er listen med referanser til forskning omtalt i boken til Fedon Lindberg Mat for hjertet, [...]

Fermentert rødbete – Det dyprøde gullet

Hvor ofte spiser du rødbeter? Visste du at rødbeter er noe av det sunneste du kan spise? Særlig [...]

Gurkemeie-lemonade

Gurkemeie har blitt skattet for sine helsemessige fordeler i flere tusen år, og i det siste har [...]

Gurkemeie-te eller «Golden milk»

En deilig og varmende drikk med anti-inflammatoriske og helende egenskaper. Gurkemeie-te er en [...]

Ketogen diett

Ketose er en helt naturlig tilstand for kroppen, og ketose oppstår som en overlevelsesmekanisme [...]

Olivenolje – Drop of Life, extra virgin, økologisk – Verdens sunneste olivenolje!

Med over 6000 vitenskapelige artikler, finnes det neppe noen annen fettkilde som er bedre studert [...]

Smart mat for hjernen

Hjernen er det mest avanserte, og det mest sårbare, organet i menneskekroppen. Derfor er det [...]

Fedons fettskole

Før lavkarbotrenden tok av var ingen matvare mer fy enn fett. Forvirringen rundt fettstoffer er [...]

Syre og base i balanse for god helse.

Visste du at en matvares syre- eller base dannende effekt på kroppen ikke har noe å gjøre med [...]

Når hodet verker

Fire av fem norske kvinner opplever hodepine fra tid til annen. Rundt ti pst lever med [...]

Maten som holder vekta nede

Spis riktig, men så mye du vil. Et kosthold rikt på proteiner og et lavt glykemisk indeks er [...]