Fedon.no - logo

Alle Næringsstoffer

Mat for hjertet - forskning - referanser

Dette er listen med referanser til forskning omtalt i boken til Fedon Lindberg Mat for hjertet, [...]

Ketogen diett

Ketose er en helt naturlig tilstand for kroppen, og ketose oppstår som en overlevelsesmekanisme [...]

Olivenolje – Drop of Life, extra virgin, økologisk – Verdens sunneste olivenolje!

Med over 6000 vitenskapelige artikler, finnes det neppe noen annen fettkilde som er bedre studert [...]

Fedons fettskole

Før lavkarbotrenden tok av var ingen matvare mer fy enn fett. Forvirringen rundt fettstoffer er [...]

«Karbo»-guiden

Mens lavkarbo-bølgen sveiper over landet, er dr Fedon Lindberg fortsatt opptatt av at kosten skal [...]

Er en kalori en kalori?

Hva et egentlig en kalori? Hvor riktig er det å måle energiinntaket og energiforbruket vårt med [...]

Maten ranes for fiber, vitaminer og mineraler

Har du hørt om berikede matvarer? De er tilsatt vitaminer, mineraler, aminosyrer [...]

Enda en god grunn til å spise spinat

Økt inntak av spinat og andre grønne bladgrønnsaker kan redusere risikoen for å utvikle type 2 [...]

Antioksidanter og lagring av mat

Hva er egentlig antioksidanter, hvorfor finnes de I mat og ikke minst, hva skjer med antioksidanter [...]

Trenger du antioksidanter?

Utsetter du kroppen din for mye stress, røyking, dårlig kosthold eller mye alkohol? Det kan gi [...]

D-Vitamin mot kreft og diabetes

D-vitamin kan spille en viktig rolle for å forhindre utvikling av diabetes og kreft. Det viser en [...]

Omega 3 - hvorfor og hvor mye?

Riktig fettsyre-balanse er viktig for god helse. De fleste får i seg for mye omega 6 og for lite [...]