Nettkurs for deg som vil ned i vekt

Våre nettkurs kan bidra til å  fremme en bedre og mer bærekraftig livsstil, og representerer et potensiale til positiv forandring og et viktig skritt mot bedre helse og personlig utvikling. Brukt riktig er dette en verdifull investering.

Hvilket kurs passer best for deg?

Middelhavskost

Pris kr. 890,-

Oppnå en sunn vekt og mange helsegevinster – med verdens sunneste kosthold! Dette kurset har mer fokus på helse enn på vekt, men et lavglykemisk middelhavskosthold vil for de fleste innebære en gradvis vektnedgang.

Som bonus får du økt fettforbrenning, bedre og stabilt blodsukker, normal matlyst og mindre søtsug, lavere kolesterol og triglyserider, færre betennelsestilstander, mental klarhet, mer energi og økt utholdenhet og stabilt humør.

Les mer om kurset her!

Ketogen kost

Pris kr. 890,-

Et nettkurs som hjelper det gå raskt ned i vekt uten sult og ubehag!

Dette kurset er for deg som opplever at kiloene har hopet seg opp, og som vil ha en metode som virkelig hjelper deg raskt ned i vekt.
Følger du opplegget kan du oppnå 5-6 kg vektreduksjon på i løpet av  en måned – for noen enda mer, avhengig av oppstartsvekt.
Her lærer du om keto på en sunn og forsvarlig måte. I ketose blir kroppen din en «fettforbrenningsmaskin», og mange finner motivasjon i den raske effekten.

Les mer om kurset her!

Hold vekten

Pris kr. 890,-

Fedon har satt sammen et 20 ukers program for deg som har nådd din trivselsvekt og ønsker å unngå at kiloene kommer tilbake. Å følge dette opplegget er en smart investering for å unngå fremtidig jojo-slanking og sikre at den krevende jobben du har lagt ned ikke var forgjeves.

Over 20 uker får du tilgang til verktøy, kunnskap og praktiske tips og råd som vil hjelpe deg å holde motivasjon og fokus på din nye livsstil, og innarbeide gode vaner.

Les mer om kurset her!