Ned i vekt med ketogent kosthold

Et nettkurs som hjelper det gå raskt ned i vekt uten sult og ubehag!

Dette kurset er for deg som opplever at kiloene har hopet seg opp, og som vil ha en metode som virkelig hjelper deg raskt ned i vekt.
Følger du opplegget kan du oppnå 5  kg vektreduksjon på i løpet av  en måned – for noen enda mer, avhengig av oppstartsvekt.

Du får:

 • Kostplan/ukesmeny
 • Masse deilige oppskrifter i egen oppskriftsdatabase!
 • Mulighet for personlig veiledning av ernæringsfysiolog (mot tillegg)
 • Økt kompetanse om kosthold og livsstil
 • Masse bonusmateriell innen kostholds- og helserelaterte tema
 • Medlemskap i lukket Facebook gruppe for å dele erfaringer og motivasjon med andre kursdeltakere

Slik forløper kurset

Kursets innhold gjøres enkelt og lett tilgjengelig for deg i vår egen kursportal. Du kan til enhver tid logge deg på portalen via kursappen på nettbrett eller smarttelefon.
Du vil motta ukentlige e-poster som driver deg framover i kurset, men du kan følge kurset helt i ditt eget tempo.

Allerede på dag èn får du tilgang til første modul, som gir deg alt du trenger for å gå i gang med et ketogent kosthold. I ukene framover åpnes nye moduler som inneholder nyttig kunnskap rundt de viktigste livsstilsfaktorene for sunn vekt og helse.

Disse modulene er selvfølgelig valgfri, men vi oppfordrer deg til å bruke anledningen til å tilegne deg nyttig kunnskap som vil bidra til å gi en helhetsforståelse for helse og som kan hjelper deg til varig vektreduksjon. Alt innhold er tilgjengelig for deg i to år fra kjøpsdato!

Du får tilgang til en lukket Facebook-gruppe, der du kan møte andre kursdeltagere og la deg inspirere.

Du får 8 moduler som du følger i ditt eget tempo

Modul 1 – Oppstart

 • Velkommen til kursstart
 • Praktis info og litt kartlegging
 • Kostplaner og tilgang til oppskriftsdatabase
 • Kurshefte
 • Få på plass gode vaner
 • Anbefalte tilskudd ved ketogent kosthold

Modul 2 – Fedons matskole

Modul 3 – Mat for et sunt og langt liv

Modul 4 – Inflammasjon og betennelser

Modul 5 – Den viktige søvnen

Modul 6 – Overvekt og tarmhelse

Modul 7 – Fysisk aktivitet

Modul 8 – Veien videre – hold vekten

Raskt ned i vekt ved hjelp av verktøy som virker!

Et ketogent kosthold innebærer å kutte ned inntaket av karbohydrater til 50 g per dag. Dette vil i praksis si at man fjerner det meste av sukker og stivelse fra kostholdet. Man unngår inntak av brød og kornvarer, ris, pasta, sukkerholdig mat – og også i stor grad stivelsesrike.

Til gjengjeld kan man nyte i rikt monn av alle andre grønnsaker, proteiner i form av fisk, skalldyr, kylling og kjøtt, samt fett fra sunne fettkilder. Til tross for at man lever på det som kan høres ut som et strikt kosthold, er man god og mett, og maten er velsmakende og tilfredsstillende.

Ved å spise et ketogent kosthold unngår man at blodsukkeret stiger dramatisk og gir blodsukkertopper som krevet at bukspyttkjertelen må kompensere med å pøse på med insulin, som i seg selv er et fettlagringshormon. Du oppnår et stabilt blodsukker og insulinnivå, som er gunstig for energi, humør og helse for øvrig!

Mulighet for delbetaling:

Sett kroppen din i fettforbrenningsmodus!

Når insulinet er stabilt lavt i en lengre periode tvinges cellene i kroppen til å brenne fett. Etter 2-4 dager kommer du en tilstand av ketose, og kroppen blir rett og slett en «fettforbrenningsmaskin», mens rikelig inntak av proteiner sørger for at muskelmassen bevares.

Hvordan føles ketose på kroppen?

Det kan høres dramatisk ut å bevisst manipulere kroppens mekanismer på denne måten for å gå ned i vekt. Men her er det ingen grunn til bekymring. Faktisk er kroppen stadig i korte og lengre perioder med ketose, uten at man selv har gått inn for det. Det kan være ved faste eller perioder ved sykdom og dårlig matlyst. De fleste opplever at ketose er godt for kroppen. Man har jevn og god energi, føler seg glad til sinns og at man mister søtsug – og ofte også sultfølelse.

Vi anbefaler ikke at man lever konstant på ketogent kosthold, bortsett fra ved spesifikke diagnoser. Effekten av ketose reduseres etter ca. 3 måneder, og det er på det tidspunktet fornuftig å gradvis avslutte dietten og går over til lavglykemisk kosthold. Skal man ytterligere ned i vekt kan man gå flere runder med ketogent kosthold etter behov.

Ketogent kosthold anbefales ikke til personer med diabetes type 1, eller dersom man har problemer med lever eller nyrer.

Ta kontakt med oss på kurs@fedon.no dersom du har spørsmål:)

OBS!

Nå får du en meget gunstig pakkepris på kurset + Fedons 20 ukers Hold vekten-program. Denne pakken øker sjansen for at den nye vekten blir et varig resultat.

Fedon har satt sammen et 20 ukers program for deg som har nådd din trivselsvekt og ønsker å unngå at kiloene kommer tilbake. Å følge dette opplegget er en smart investering for å unngå fremtidig jojo-slanking og sikre at den krevende jobben du har lagt ned ikke var forgjeves. Bakgrunnen er at det aller meste av både forskning og erfaring viser oss tydelig én ting: Å gå ned i vekt er den «enkleste” delen. Å beholde vektnedgangen er for de fleste den største utfordringen.

Les mer om Hold vekten-programmet her!

Superdeal på pakkepris!

(Ordinær pris kr 1.780,-)

(Ordinær pris kr 2 x á kr 890,-)