Om Fedon Helse

Vår visjon: Kronisk frisk – større livsglede og en friskere hverdag for alle

Fedon Helse har opparbeidet seg betydelig spisskompetanse innen utredning og behandling av bl.a. overvekt, diabetes og vektrelaterte sykdommer, hjerte- og karsykdom, mage- og tarmproblemer, kroniske betennelsestilstander og komplementær behandling ved kreft ved å bruke mat, ernæring, søvn, stressmestring, fysisk aktivitet som effektiv medisin. Men i tillegg anvender vi både vanlige medisiner, naturmedisiner og kosttilskudd ved behov og basert på vitenskapelig dokumentasjon og egnet testing.

 

Hvor er vi

Vår administrasjon er lokalisert på Høvik i Bærum, hvor vi trives godt på et lite kontor med god atmosfære. Lageret vårt holder hus på Våle i Vestfold, som pakker og sender alle ordre som kommer inn i vår nettbutikk https://fedon.no/nettbutikk/. Her selger vi spesialtilpassede matvarer og produkter, nøye utvalgt og kvalitetssikret av Fedon. Vi har også utviklet en rekke matvarer og kosttilskudd under merkevaren Fedon. Disse er nøye gjennomtenkt slik at de kan inngå som en del av et sunt middelhavskosthold. De har færre karbohydrater (sukker og stivelse), mer protein og fiber, og inneholder plantefett fra oliven, frø, nøtter og hele gryn.

Vi ønsker å nå ut til flere med vår kunnskap og utvikler kurs, ebøker, blogg og webinarer knyttet til livstil og ulike helseområder. Vi samarbeider med ulike behandlere som kjenner til vår filosofi og hvor du kan få hjelp – Dr. Fedon Lindberg og hans filosofi. Vi selger også ulike utvidede tester for å gå i dybden, og disse kan du kjøpe i vår nettbutikk.

Vi har en hektisk hverdag med mange spennende oppgaver. Det er bare å kontakt med oss.

  • Telefon: 22 92 60 00 – tastevalg 2
  • Epost: post@fedon.no

Vi er stolte av vårt samarbeid med