Fedons hold vekten-program

Sikre at vekttapet ditt blir et varig resultat! 

Fedon har satt sammen et 20 ukers program for deg som har nådd din trivselsvekt og ønsker å unngå at kiloene kommer tilbake. Å følge dette opplegget er en smart investering for å unngå fremtidig jojo-slanking og sikre at den krevende jobben du har lagt ned ikke var forgjeves.

Bakgrunnen er at det aller meste av både forskning og erfaring viser oss tydelig én ting: Å gå ned i vekt er den «enkleste” delen. Å beholde vektnedgangen er ofte den største utfordringen for mange. Dette ønsker vi å hjelpe deg med!

Programmet passer for alle som har gått ned i vekt, uavhengig av metode, men det er en fordel om du har tilegnet deg den grunnleggende kunnskapen  kursene “Ned i vekt med lavglykemisk middelhavskost” eller “Ned i vekt med ketogent kosthold”. 

Over 20 uker får du tilgang til verktøy, kunnskap og praktiske tips og råd som vil hjelpe deg å holde motivasjon og fokus på din nye livsstil, og innarbeide gode vaner. Her får du hjelp med den helt avgjørende overgangen fra et tidsbegrenset program for vektnedgang, til hverdagen – uten å gå opp i vekt igjen. 

Klikk her for å kjøpe kurset!

Ordinær pris kr 890,-

Kursopplegg

Hold vekten-programmet er helt fleksibelt, så du setter din egen startdato og du følger de 20 ukene med innhold i ditt eget tempo og når det passer deg. Du får tilgang til kursportalen i et helt år, slik at du kan bruk den tiden du trenger å se videoer og annet innhold så mange ganger du ønsker.

Ved påmelding får du tilgang til uke 1, og deretter åpnes nytt innhold ukentlig. Hver uke får du 1-3 eposter fra oss som sikrer at du holder fokus, får ny inspirasjon og motivasjon til å holde deg i gang.

Vi hjelper deg holde vekten ved hjelp av:

 • Jevnlig motivasjon, vennlige påminnelser og inspirasjon til å holde på gode vaner så lenge at de blir en selvfølge.
 • Sjekklister og verktøy som hjelper deg å lage gode planer, spare tid på kjøkkenet og  redusere stress i hverdagen.
 • Konkrete tips som gavner helsa helhetlig – og støtter sunn vekt.
 • Små utfordringer og foredrag som gir ny innsikt og inspirerer og retter fokuset ditt mot resultatet du ønsker.
 • Kostplaner med nydelig mat gjør det enklere å planlegge måltidene og ta gode valg.
 • Et rikholdig oppskriftsarkiv, utvidet med masse nye oppskrifter med deilig middelhavskost.
 • Treningsprogrammer for en sterkere kropp som holder forbrenningen oppe.
 • Kunnskap du har nytte av livet ut!

Innholdet er selvfølgelig tuftet på verdens mest helsebringende kosthold – lavglykemisk middelhavskosten, som er dokumentert å fjerne søtsug og sukkeravhengighet, gi stabilt blodsukker, dempe betennelser/inflammasjon og bidra til bedre hjertehelse og immunforsvar. I tillegg får du bedre fordøyelse og tarmflora med på kjøpet!

Vi har laget Hold vekten-programmet fordi… 

…vi ser at det er et stort behov for denne typen oppfølging der ute!  

Du har kanskje opplevd det før – gjennom iherdig innsats har vekten din krøpet nedover, kroppen føles lettere, energien kicker inn og du føler deg fantastisk. Kanskje lover du deg selv at du aldri skal tilbake der du var?  

Men over tid glir de gode vanene ut, og du faller sakte men sikker tilbake til gamle mønstre. Kiloene sniker seg på igjen, og før du vet ordet av det er du tilbake til start… eller kanskje enda tyngre? 

Dette er dessverre realiteten for mange. Det er krevende å gå ned i vekt, men det er faktisk når du skal vedlikeholde vekttapet at den virkelige jobben begynner, og det er flere grunner til det: 

 1. Forbrenningen din er lavere
  En mindre kropp krever mindre energi og forbrenner dermed mindre.
   
 2. Vekttap er et krisevarsel i kroppen
  Når du mister vekt er dette et varsel til kroppen om at noe er galt, og kroppen går i beredskap. Den husker sin høyeste vekt, og setter i gang flere mekanismer for å gjenvinne vekttapet.  Biologien jobber på den måten egentlig mot deg og det du ønsker.
   
 3. Krever varige endringer
  Det tar opptil fem år før kroppen aksepterer og husker at den nye vekten er din normale vekt. Det krever at du holder tett fokus på dine nye sunne vaner, og gjør disse til en del av en livsstil som varer livet ut.
   
 4. Hjelp og støtte øker sjansen din til å lykkes
  Sjansen din for klare å holde vekten øker drastisk ved å ha en form for oppfølging.
  Studier viser at allerede første året er det bare rundt 50 % av de uten oppfølging som lykkes med å holde den nye vekten, mens hele 95 % av med oppfølging klarer det. Over fire år faller suksessraten til deltagerne uten oppfølging til kun 10 %! 

Hold vekten-programmet er for deg som… 

 • Ønsker å sikre at denne gangen skal resultatet vare, og dermed slippe å ta «skippertak» igjen
 • Sliter med å holde vekta stabil etter vektnedgang 
 • Synes det er utfordrende å vedlikeholde motivasjonen over tid 
 • Raskt faller tilbake til gamle vaner, enten det gjelder kosthold, fysisk aktivitet, søvn eller annet som virker negativt på vekta 
 • Mangler et nettverk som backer deg og heier på deg 
 • Har innsett at det er mange faktorer som påvirker vekt, og ønsker å ta hensyn til disse 
 • Er klar over at sunn vekt handler om gode vaner over tid, ikke en quick-fix 
 • Ønsker å ha det gøy på veien og leve et liv både du og kroppen trives med!

Klikk her for å kjøpe tilgang til programmet

Pris kr 890,-

Har du spørsmål om kurset, ta kontakt med oss på kurs@fedon.no