Lepicol pulver, 350 g – 6 pk

Tilbud!

kr 2.371

Daglig kosttilskudd for fordøyelsen.

NB engelsk etikett (midlertidig)

 

På lager

Varenummer: 2002 Kategorier: , ,

Lepicol er et multifiber naturprodukt som med sin enkle sammensetning kan brukes som et daglig kosttilskudd for å hjelpe fordøyelsen til å fungere optimalt. Jevnlig bruk kan gi deg en bedre hverdag, og Lepicol hjelper for både hard og løs mage.

I Lepicol får du både pre- og probiotika og psylliumfiber samlet i en og samme boks.

Anbefalt daglig dose:
Voksne: 1-2 toppede teskjeer (5-10 g) blandet med et glass vann eller sukkerfri leskedrikk en til to ganger daglig.
Barn: 0,5-1 toppet teskje (2,5 – 5 g) blandet med et glass vann eller sukkerfri leskedrikk en til to ganger daglig.

Det er viktig å drikke mye væske når du tar Lepicol (helst 200-250 ml per toppet teskje).

5g inneholder 3,7g kostfiber.

 

Ny forskning, basert på en gjennomgang av mange studier på fiber i kosten, publisert av det kjente medisin tidsskriftet Lancet, viser at riktige typer fiber i kosten kan ha stor betydning for kampen mot flere av våre viktigste folkesykdommer.

Kostfiber er karbohydrater som ikke blir fordøyd i tynntarmen, såkalte ufordøyelige polysakkarider. Naturlige kostfibre finnes bare i matvarer fra planteriket. De som spiser mer kostfiber (belgfrukter, fullkorn, grønnsaker, frukt, nøtter) gryn har lavere forekomst av ikke-smittsomme sykdommer, sammenlignet med dem som spiser mindre kostfiber. Mengden kostfiber som skal til er 25g til 30g eller mer om dagen, ifølge den systematiske gjennomgang av forskning publisert i The Lancet, på bestilling fra WHO (Verdens Helseorganisasjon).

Resultatene tyder på en reduksjon på 15-30% i for tidlig død av alle årsaker og av hjerte- og karsykdom. Fiberrik mat kan redusere forekomst av hjerte- og karsykdom, hjerneslag, type 2 diabetes og tykktarmkreft med 16-24%. I tillegg er høyere fiberinntak knyttet til lavere kroppsvekt og kolesterol.

Gjennomsnittlig daglig inntak av kostfiber er omtrent 20 gram hos kvinner og 25 gram hos menn og bør øke til henholdsvis 25 og 35 gram per dag ifølge også de offisielle norske kostråd. Personer med diabetes anbefales endra høyere inntak på 40g som er meget vanskelig å oppnå bare gjennom kosten.

www.nutraingredients.com/Article/2019/01/09/Review-reiterates-fibre-s-prebiotic-benefits-in-warding-off-stroke-and-diabetes?utm_source=newsletter_daily&utm_medium=email&utm_campaign=10-Jan-2019&c=yLmhRHuzFRuqNSGWxqCTWA%3D%3D&p2=

Probiotics International Ltd (Protexin) produserer høykvalitetsprodukter til dyr og mennesker, basert på nyskapende forskning. Deres produkter selges i over 60 land over hele verden.

Lepicol, Psyllium Husk og alt annet som Protexin produserer er utviklet iht. deres filosofi – vitenskap og natur i balanse.

I praksis betyr dette at den naturlige helsefremmende og probiotiske kosttilskuddene de produserer er gjenstand for løpende forskning og utvikling rundt effekt og produktsikkerhet. de samarbeider tett med ledende universiteter, sykehus og forskningssentre rundt om i verden om en rekke pågående forskningsprogrammer, og er alltid ute etter å forbedre sine produkter – dog aldri på bekostning av deres naturlige opprinnelse.

Protexin har et topp moderne produksjonsanlegg i Somerset, UK, hvor alle produktene deres produseres. Det gir full kontroll over hele prosessen, som sikrer at alle produktene imøtekommer de høyeste kvalitetsstandarder som stilles rundt produksjon og kvalitetskontroll av farmasøytiske produkter.

Protexin ble i 2011 tildelt Dronningens «Award for Enterprise for international trade».

Loppefrøskall (Psyllium Husks Plantago ovata)
Inulin
Levende melkesyrebakterier*

*Levende bakteriestammer:
Lactobacillus plantarum PXN® 47™
Lactobacillus rhamnosus PXN® 54™
Lactobacillus acidophilus PXN® 35™
Bifidobacterium bifidum PXN® 23™
Lactobacillus bulgaricus PXN® 39™

Allergen informasjon:
Inneholder soya og melk ettersom disse brukes under produksjon
(fermentering) av bakteriene. Innholdet av melk er så lite og vil ikke
påvirke laktose-intolerante.

Kosttilskudd bør ikke erstatte et variert kosthold og en sunn livsstil.