Fedon.no - logo

Fedon Fusilli pastasalat

15 min
Lett

KATEGORI: Lunsj, Middag, Salater, Pasta og belgfrukt, Lavglykemisk, Ned i vekt

EMNER:,

Sunn, enkel og kjempegod lunsj eller middag!

1 porsjon – næringsinnhold: Kcal: 202, Protein: 22,9 g, Fett: 23,8 g, KH 17,1 g, Fiber 12 g

Dette trenger du:

  • 25 g Fedon fusilli
  • 1 ss olivenolje
  • 1 ss sitronsaft, friskpresset
  • 2-3 klyper salt
  • 20 g ruccolasalat
  • 20 g spinat, frisk, hakket
  • 1 bunt bladpersille, hakket
  • 2 stk tomater, soltørkede
  • 1/4 stk rødløk, finhakket
  • 3 stk oliven, sorte
  • 1 stk egg, hardkokt

Ingredienser fra vår nettbutikk

Slik gjør du:

  • 1Kok Fedon Fusilli i 2-3 minutter, og avkjøl kjapt under kaldt vann.
  • 2Ha Fusilli over i en salatbolle og bland inn olivenolje og salt.
  • 3Kok egget i ca. 7-8 minutter og avkjøl deretter i kaldt vann. Skrell egget, og del det i båter.
  • 4Hakk opp rødløk, spinat, bladpersille og soltørkede tomater, og del oliven i fine skiver.
  • 5Bland alle ingrediensene sammen med Fusilli og server. Vel bekomme!