Ingredienser

1 dl kokosolje
1/2 dl Fibersirup Gold
1 dl Kakaopulver
eller en plate - sjokolade, mørk uten sukker
1/2 dl pistasjnøtter, grovt hakket
1 dl frukt og bær, tørket
gjerne bringebær, tranebær og/eller rosiner - -

Sjokolade og pistasjknekk

45 min Lett

Denne energigivende godbiten kan brukes som et mellommåltid eller som en dessert. 5 kjernesunne ingredienser som smaker himmelsk!

Sjokolade og pistasjknekk er full av sunne fettsyrer, ikke tilsatt sukker, masse fiber, rik på magnesium, kalium og jern, proppfull av antioksidanter og har en lav glykemisk Indeks(GI).

Oppskrift fra ernæringsfysiolog Anna Ingwardo

Slik gjør du:

  1. Bland smeltet kokosolje med fibersirup i en bolle.

  2. Tilsett kakaopulver og bland godt.

  3. Dekk en liten form med bakepapir og helle sjokoladeblandingen i formen.

  4. Dryss jevnt over nøtter og tørket frukt/bær.

  5. Sett formen i fryser i ca. 30 min.

  6. Knekk sjokoladen i grove biter og server.