«Jeg trener mye og har aldri vært veldig overvektig - men jeg har alltid hatt problemer med å få kontroll på kostholdet. »

Skrevet av: Carita Antonsen

Carita – fikk kontroll på søtsuget

Jeg har lenge vært opptatt av å gå ned i vekt, og forsøkt mange ulike metoder uten at jeg har fått det til. Det vil si – jeg har klart å gå ned i vekt flere ganger, men jeg har alltid gått opp igjen like fort.

«Altfor glad i godterier og cravings etter søtsaker»

Nå har jeg aldri vært veldig overvektig, og jeg trener mye i hverdagen. Min utfordring har vært å få kontroll på kosten! Jeg er altfor glad i godterier og hadde konstant cravings etter søtsaker. Det ble også mye småspising mellom måltidene da jeg alltid var sulten på noe.

Det var en venninne som tipset meg om å prøve kostveiledning hos Marita. Hun hadde akkurat begynt, og var kjempefornøyd! Marita tilbød også gratis prøvetime, så etter å ha gått en runde med meg selv stilte jeg opp til første konsultasjon den 20. mai. Det har jeg aldri angret på!

«Når sommeren kom hadde jeg gått ned 12 kilo, uten å føle at jeg ofret noe som helst»

Marita er sykepleier, og kan veldig mye om både kosthold og hva som skjer inne i kroppen. Hun forklarer på en måte som er lett å forstå, og vi fikk veldig god kjemi allerede fra første timen.

Vi ble enige om en målsetting om at jeg skulle gå ned 10 kilo frem mot sommeren (to måneder). Kostplanen jeg fikk fra Marita var enkel å følge. Jeg skulle stort sett spise erstatningsprodukter kombinert med grønnsaker. Jeg raste ned i vekt!

Når sommeren kom hadde jeg gått ned 12 kilo (!), uten at jeg hadde følt at jeg hadde ofret noe som helst! Jeg kunne velge blant masse gode produkter som etterlignet vanlig mat, som hjalp med ned i vekt og til å få kontroll på søtsuget.

Det var en stor fordel at jeg kunne spise det samme som barna til middag. Jeg spiste min type pasta, pannekaker, supper og omeletter, mens barna spiste det samme som vanlig mat. Produktene er faktisk kjempegode. De gir meg en langvarig metthetsfølelse uten blodsukkerstigning, og de har fjernet sukkersuget mitt helt. Jeg er kjempefornøyd!

Siden vektnedgangen har jeg fått det mye bedre med meg selv. Jeg har mer energi, er lettere i kropp og sinn, jeg føler meg sunnere og er kvitt det konstante søtsuget. Jeg bruker også mye mer grønnsaker i kosten min, noe som bidrar til å gi meg en lettere følelse i kroppen. Jeg har jo alltid trent mye, men nå orker jeg mer. Særlig løping er mye lettere når jeg har mer energi og mindre å dra på!

Jeg har fortsatt å gå til Marita siden, og jeg bruker fremdeles en del støtteprodukter fra ProtiLean. Rett og slett fordi jeg trives med det, og fordi jeg er litt redd for å falle tilbake til mine gamle uvaner igjen. Jeg merker at det gir meg en ekstra motivasjon til å ta meg sammen når jeg vet at jeg snart skal tilbake til henne, og det trenger jeg.

Oppfølging fra Marita og erstatningsproduktene er det som har reddet meg. Jeg vil anbefale dette opplegget på det varmeste, selv om du kanskje ikke er så veldig overvektig – fordi det gir en varig kontroll på kostholdet og vekten din.

Det virket i hvert fall for meg!

 

Er du nysgjerrig på om ProtiLean kan være noe for deg?

Klikk her for å lese mer om hva det går ut på!