Ingredienser
1 pose Fedon Müsli
3 ss mandler
1 ss fiberhusk
1 ts salt
1 ss kokosfett
3,5 - 4 dl vann
Fedon müsli knekkebrød
Enklere blir det ikke! Sunne fettsyrer, proteiner og masse fiber. Disse må du prøve!
Oppskrift fra ernæringsfysiolog Anna Ingwardo
Slik gjør du:
-
Sett ovnen på varmluft 160 grader.
-
Kjør nøttene og müslien raskt i en kjøkkenmaskin(ca 5-10 sekunder).
-
Smelt kokosfettet i vannbad til det blir flytende.
-
Ha salt og fiberhusk i müslien og bland inn vann og kokosfett. Bland godt. Deigen skal bli til en klebrig masse.
-
Fordel massen jevnt og tynt på et stekebrett med bakepapir(bruk en våt slikkepott).
-
Stek midt i ovnen på 45 min - 1 time.
-
Rutes opp etter 30 min med pizzaskjærer – sett brettet nederst i ovnen resten av tiden.
-
Skru så av ovnen og la knekkebrødene tørke i 15 min med åpen ovnsdør.