Ingredienser
600 g seifilet
1 stk brokkoli
250 g spinatblader
1 stk purreløk, finhakket
3 dl fløte
1 ts karripasta
1 dl Parmesan ost, revet
1/2 ts pepper, malt
1 ts havsalt, kvernet
Seifilet- og brokkoligrateng
En deilig og blodsukkervennlig fiskerett i ildfast form, med supersunne grønne grønnsaker.
4 porsjoner
Slik gjør du:
-
Sett stekeovnen på 200 grader.
-
Vask purren godt og skjær den i fine ringer, og del brokkoli i fine buketter.
-
Varm 2 ss olivenolje på middels varme og stek purren noen minutter. Tilsett brokkoli og spinat og stek til spinaten er myk og brokkolien bløt.
-
Smør en ildfast form med litt olivenolje. Legg alle grønnsakene i bunnen av fatet. Skjær fisken i porsjonsstørrelse og legg den over grønnsakene.
-
Bland karripasta med fløten og hell den over fisken. Fordel osten over fisken og stek gratengen midt i ovnen i 15 minutter.
Server med en grønnsalat ved siden av.