Ingredienser
100 g scampi, rå
1 stor - mozzarellaost
1 stor - tomat, hakket
1 ss olivenolje, økologisk
1 halv ss balsamico eddik
Litt - basilikum, frisk finhakket
Litt - pepper, nykvernet
«Caprese» Tomat og mozzarellasalat med scampi
Deilig, lett og full av smak fra middelhavet! Passer til både lunsj og middag.
Scampi kan severes både varm og kald.
Tips: Kjøp rå scampi og la surre i 2-3 minutter på middels til lav varme i pannen med litt olivenolje. Ta scampien av varmen så fort den har blitt rosa! Steker den for lenge blir den trå i konsistensen.
Oppskrift fra ernæringsfysiolog Anna Ingwardo
Slik gjør du:
-
Del mozzarella og tomat i fine skiver og dander lagvis.
-
Dander scampi rundt salaten.
-
Drypp over olje og eddik og pynt med frisk basilikum og nykvernet pepper.