Ingredienser
1 ts olivenolje, ekstra jomfru
1 og en halv dl løk, i tynne ringer
1 og en halv dl paprika, i biter
1 fedd hvitløk, presset
2 og en halv dl tomat, hakket
1 ss kapers
1 kvart ts spisskummen, malt
- pepper, nykvernet
1 klype havsalt
2 fileter(200 g) - torsk
eller annen hvit fisk - -
Torsk piccata
En nydelig fiskerett du lager på en, to, tre. Perfekt middag for deg som er på diett! Bra med protein, lite kalorier og fri for typiske allergener. Kjempegodt!
2 porsjoner
Næringsinnhold per porsjon: GB 0,6, Protein 32,1 g, Karbohydrat 9,6 g, Fett 4 g(hvorav mettet 0,6 g), Fiber 2,4 g
Slik gjør du:
-
Varm olje i en stor smørefri stekepanne over middels varme. Tilsett løk, paprika og hvitløk og sauter i 2 min. Ha i tomat, kapers og krydder og la surre 5 min over middels varme. Rør av og til.
-
Legg i fiskefiletene og øs sausen over. Legg på lokk og la surre videre 10 min eller til fisken deler seg i flak ved testing med gaffel. Sever med litt frisk bladpersille.