Ingredienser
1 dl kokossukker
50 g kokosolje
1 dl mandelmelk
1 dl kokosmelk
200 g kokosmasse
100 g hvit sjokolade u/sukker
Ekstra kokosmasse til pynt - -
Kokoskonfekt med hvit sjokolade
Lekker dessertkonfekt du lager på en, to, tre!
Ca 20 biter
Oppskrift fra ernæringsfysiolog Anna Ingwardo
Slik gjør du:
-
Ha kokossukker og kokosolje i en kjele og rør til helt glatt og oppløst.
-
Tilsett kokosmelk, mandelmelk og kokosmasse, bland godt.
-
Sett blandingen kjølig i minimum 1 time.
-
Bruk en skje og hendene og form små kuler. Legg de på et bakepapirkledd brett.
-
Smelt sjokoladen over vannbad. (du kan også bruke mørk sjokolade)
-
Senk kokoskulene i sjokoladen. Fyll en skål med kokosmasse, og vend kulene i kokkos til de er helt dekket. Legg de så tilbake på brettet.
-
Sett brettet i kjøleskap i minimun 30 minutter. Server iskalde gjerne lekkert oppå hverandre som et lite tårn eller tre. Oppbevares kjølig.