Ingredienser
3-4 '- Fullkornskorper
1 stor eller 2 små - tomater
100 g fetaost
1 ss olivenolje, økologisk
1 ts oregano, frisk, hakket
eller - oregano, tørket
1 klype havsalt
Skorper med tomat og feta
Dette er en greskinspirert rett som tradisjonelt brukes som en forrett eller kveldsmat. Vi har byttet ut den lyse kavringen med Fedon fullkornskorper og du kan selvsagt bruke det pålegget du liker best, men vi anbefaler likevel her saftig fetaost, kaldpresset olivenolje og søte tomater.
God fornøyelse!
Slik gjør du:
-
Smuldre fetaosten og legg i en skål.
-
Del tomatene i to og fjern mesteparten av frømassen.
-
Grovhakk så tomatene og legg de i en skål sammen med olivenolje, salt og oregano.
-
Dander fetaost og tomatene på skorpene.
-
Pynt med frisk urter og server som de er, eller sammen med fenalår eller spekeskinke.