Ned i vekt

De aller fleste som kommer til oss for hjelp mot kiloene har selv «forsøkt alt». De har ofte gjennomført flere slankekurer og gått ned i vekt, men når hverdagen kommer og de senker guarden kommer kiloene snikende tilbake igjen. Resultatet blir en evig runddans med jojo-slanking…

Skal du gå varig ned i vekt så nytter det ikke med slankekurer – det finnes ingen varig quick-fix! Løsningen er varige endringer i kosthold og livsstil, som innebærer endringer i ditt etablerte handlingsmønster, dine vaner og uvaner og til dels også dine interesser! Det må til for at du automatisk skal ta de sunne valgene når guarden er nede – fordi det er de valgene som frister mest!

Slike endringer krever mer enn viljestyrke. For at du skal lykkes er det viktig at du følger en god metode – og at du får god veiledning og oppfølging underveis. Gjør du det riktig er det faktisk ganske enkelt. Faktisk spør mange av de som har fulgt et av våre programmer «hvorfor har jeg ikke gjort dette for lenge siden?»
Og belønningen, i form av bedre helse, økt livskvalitet og en lettere kropp, er helt fantastisk!

 

Ned i vekt med Eurodiet-metoden

Ned i vekt med Eurodiet-metoden

La oss hjelpe deg - så lykkes du lettere!

Ved helseskadelig overvekt (BMI>30) benytter vi gjerne Eurodiet-metoden, for effektiv, trygg og varig vektnedgang.

Med personlig oppfølging, skreddersydde kostplaner, spesialprodukter og riktig motivasjon tilpasser vi metoden til deg gjennom fire faser.

Vi hjelper deg enten på klinikk eller med videokonsultasjoner.