Alfa-liponsyre med Biotin, 60 kapsler

kr 549

Bidrar til å støtte glukose metabolismen og kan derfor bidra til vektreduksjon sammen med kost- og livsstilsendringer.

Et tilskudd for deg som er opptatt av avgiftning og anti-aging.
Bra for lever og nerver og reduserer oksidering.

På lager

Varenummer: 2034 Kategori:

Alfa-liponsyre er en naturlig antioksidant som er fordelaktig for leveren, nervene og beskytter mot oksidasjon. Alfa-liponsyre støtter også energiproduksjon og sukkermetabolisme, og hjelper kroppen din å bli kvitt inntatt giftstoffer ved å binde seg til metaller. Ifølge forskning er skader forårsaket av frie radikaler et viktig problem som bidrar til aldring av organene våre. Alfa-liponsyre er effektivt for å eliminere frie radikaler, og i forlengelse forsinker det aldringsprosessen. Alfa-liponsyre har blitt kalt den universelle antioksidanten på grunn av dens evne til å virke i både den ekstracellulære væsken og cellen, og øke nivåene av glutation.

En av de mest fordelaktige aktivitetene med alfa-liponsyre er å forbedre funksjonene til andre essensielle antioksidanter ved å resirkulere dem. Dette ser ut til å oppnås ved for eksempel å slukke tokoferolradikaler eller ved å redusere vitamin C, eller øke nivåene av ubiquinol (et derivat av CoQ10) og glutation. Disse trinnene hjelper til med å regenerere vitamin E. I kliniske studier har det ikke vært rapportert om alvorlige bivirkninger, selv ved høye doser. Noen pasienter har opplevd allergiske hudreaksjoner og mulig hypoglykemi hos diabetikere. R-liponsyre er biologisk mer aktiv enn alfa-liponsyre, med litt høyere kostnader.

Life Extension

Kosttilskudd: 60 kapsler

Serveringsstørrelse: 1 kapsel

Beløp per porsjon:% RI *
Biotin 2500 mcg 5000
Alfa-liponsyre 250 mg *
RI = EU Reference Intake, * ingen RI tilgjengelig.
Ingredienser: Biotin, alfa liponsyre, bulking agent (rismel), kapsel (gelatin), anti-caking agent (vegetabilsk stearat).

Ikke-GMO

Dosering og bruk:

Ta en (1) kapsel om morgenen og en (1) kapsel om kvelden, helst på tom mage, eller som anvist av helsepersonell.

Hvis du tar medisiner som reduserer glukose, må du kontakte helsepersonell før du tar dette produktet.

Advarsler:

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Ikke overskrid anbefalt daglig dose.

Ikke kjøp hvis ytre tetning er ødelagt eller skadet.

Hvis du er under behandling for en medisinsk tilstand, eller hvis du er gravid eller ammer, må du først kontakte legen din.

Et kosttilskudd skal ikke brukes som erstatning for et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil. Oppbevares tett lukket på et kjølig, tørt sted.