Fedon Fusilli proteinpasta, 16×200 g

Tilbud!

kr 1.249

Kjempegod keto-vennlig pasta, som er rik på protein og fiber, men har lavt innhold av karbohydrater.
Denne gir deg varig metthetsfølelse, jevn energi og lav blodsukkerstigning.

Smaker som vanlig pasta!

På lager

Varenummer: 1021 Kategori: Stikkord: ,

De aller færreste vet at fullkornpasta og vanlig pasta er ganske like i sammensetning og næringsinnhold. Fedons Fusilli Smartkarbo derimot er noe helt annet.

Fedon Fusilli inneholder 1/6  så mye karbohydrat som fullkornpasta/vanlig pasta, tre ganger så mye protein og nesten ti ganger så mye fiber – men med den ekte italienske smaken vanlig pasta har. Ingen tvil om hvilken pasta du bør velge!

Med Fedon Fusilli unngår du store blodsukkersvingninger, får varig metthet og jevn energi.

Fedon er varemerket for en serie matvarer utviklet av  Dr. Fedon Lindberg.

Alle matvarene i Fedon-serien er nøye gjennomtenkt slik at de kan inngå som en del av  et sunt middelhavskosthold. De har færre karbohydrater (sukker og stivelse), mer protein og mer fiber og inneholder plantefett fra oliven, frø, nøtter og hele gryn.

Dr. Fedon Lindbergs arbeid bidrar til et bedre kosthold i Norge. Jo flere sunne produkter på markedet, jo større er muligheten til å bedre befolkningens helsetilstand. I en hektisk hverdag trenger mange raske løsninger og dagens tilbud av reell sunn ”ferdigmat” i handelen er dessverre fortsatt veldig begrenset.

De aller færreste vet at fullkornpasta og vanlig pasta er ganske like i sammensetning og næringsinnhold. Fedons Fusilli Smartkarbo derimot er noe helt annet.

Fedon Fusilli inneholder 1/6 av karbohyrat i forhold til fullkornpasta/vanlig pasta, tre ganger så mye protein og nesten ti ganger så mye fiber – men med den ekte italienske smaken vanlig pasta har. Ingen tvil om hvilken pasta du bør velge!

Med Fedon fusilli unngår du store blodsukkersvingninger, får varig metthet og jevn energi.

Erteprotein
Havreprotein
Hveteprotein
Eggehvite
Hvetefiber
Akasiefiber
Risprotein
Hvetemel
Psyllium

 

 

Næringsinnhold Pr. 100g
KJ 1190
Kcal 284
Fett 4,8 g
Karbohydrater 9,8 g
Fiber 29 g
Protein 36 g
Salt 0,60 g