Tid med maten

Tilbud!

kr 179

Det handler om mindfulness!

Boken inneholder også 80 spennende oppskrifter.

Tomt på lager

Varenummer: 3018 Kategorier: ,

Nyt mer – Oppnå mer ro – Hold vekten

Denne lekre matboken gir deg en enkel, deilig, middelhavsinspirert og velbalansert tilnærming til mat som vil revolusjonere måten du tenker måltider på.

Det handler om mindfulness. Å være oppmerksomt til stede, konsentrere deg om det du spiser og nyte matens rike smaker.

Du lærer enkle stressdempende teknikker og får 80 helt nye oppskrifter (mange av rettene er gluten- og melkefrie, noen er vegetariske)

Nyt og lev!

Dr. Fedon A. Lindberg er spesialist i indremedisin, med spesialkompetanse innen stoffskifte- og hormonsykdommer, ernæring og helse, overvekt og diabetes.

Kostholdsfilosofien Fedon introduserte i sin første bok, «Naturlig slank med kost i balanse» (2000), møtte stor motstand og skapte oppstandelse både blant helsemyndigheter og i media. Boken ble imidlertid en braksuksess, både i Norge og en rekke andre land den ble utgitt i.

Fedons kostholdsfilosofi har siden fått vesentlig aksept – også hos helsemyndighetene, og har bidratt til en økt bevissthet omkring sunnere kosthold, samt til en forbedring av spisevaner for mange.

Fedon Lindberg har skrevet 20 bøker, og flere av dem oversatt og utgitt i mer enn 20 land. Mer enn en halv million bøker er solgt totalt, hvorav nesten 300.000 i Norge og 60.000 i Sverige.

Fedon Lindberg er også en ettertraktet internasjonal foredragsholder.