Florassist GI with Phage Technology, 30 kapsler

kr 439

Florassist® gi med fagteknologi er vår beste probiotiske formel i klassen. Det fremmer fordøyelseshelsen, riktig næringsopptak og en sunn balanse mellom bakterier i tarmene. Den gjør dette med to viktige blandinger:

 • en tetrafisk blanding av innovative bakteriofager
 • en proprietære probiotiske blanding

Kun 2 på lager

Varenummer: 2067 Kategorier: ,

Den beste probiotiske formelen i Life Extensions sortiment

Dette er den beste probiotiske formelen i klassen. Det tilbyr en innovativ tilnærming for å gjenopprette et sunt mikrobiom, fremme fordøyelseshelsen og oppmuntre til en sunn balanse mellom tarmbakterier.

Proprietær probiotisk blanding
Alle friske individer har milliarder av gunstige bakterier i mage-tarmkanalen som er essensielle for sunn fordøyelse, næringsopptak og eliminering av avfall. Probiotika er kosttilskudd og matvarer som inneholder spesifikke stammer av sunne bakterier.

Probiotika støtter optimal fordøyelseshelse, delvis ved å bidra til å holde uønskede bakterier i sjakk. Men ikke nok med det – riktig sammensetning av  probiotika kan gi helsemessige fordeler for hele kroppen. De kan positivt modulere cellesignalveier og fremme sunne immun- og inflammatoriske responser.

Florassist® gi leverer ikke bare en probiotisk stamme, men faktisk seks stammer:

 • l. Acidophilus la-14
 • f. Laktis bl-04
 • l. Paracasei lpc-37
 • l. Rhamnosus lr-32
 • f. Bifidum / lactis bb-02
 • b. Longum bb536®

Til sammen er det 15 milliarder kolonidannende enheter (eller cfus) per kapsel av disse probiotiske stammene.

Tetrafage blanding
En bakteriofag er en liten bunt med dna eller rna innkapslet i en proteinhylse. Hver og en fester seg til en bestemt stamme av uønskede bakterier i tarmene. Tetrafagblandingen inneholder fire bakteriofager som bare retter seg mot bakteriestammer som er kjent for å hemme probiotika.

Dual-innkapslingsteknologi
Begynnelsen på fordøyelseskanalen er et veldig ugjestmildt sted. En av komplikasjonene ved å lage et høykvalitets probiotisk tilskudd er at de gunstige bakteriestammene som trives i nedre tarmen, ikke kommer forbi magen eller øvre tarmene, og det kan i stor grad begrense deres gunstige effekter.

Florassist® gi bruker en dual-innkapslings softgel som beskytter probiotika-innholdet, og leverer en enestående mengde levende bakteriekolonidannende enheter (cfus) dit kroppen trenger dem mest. Videre er stammene valgt for vår probiotiske blanding spesielt syrebestandige, slik at maksimale mengder av de gunstige probiotika kommer til tarmkanalen din der de kan fremme optimal fordøyelse.

Life Extension

Ingredienser
Daglig dose: 1 kapsel
Per kapsel % av anbefalt daglig inntak
Proprietær probiotisk blanding:
B. breve Bbr8; L. plantarum 14D; B.animalis ssp. lactic BLC1; L. paracasei IMC 502; L.rhamnosus IMC 501; L. acidophilus LA1; B. longum ssp. longum SP54 (15 Billion CFU†)
50 mg **
TetraPhage blanding
LH01 – Myoviridae; LL5 – Siphoviridae;
T4D – Myoviridae; LL12 – Myoviridae
15 mg **

Øvrige ingredienser:
Glyserin, vegetabilsk cellulose (kapsel), stearinsyre, vegetabilsk stearat, maltodextrin, silika, maisstivelse, renset vann, klorofyllin.

 • Dobbelt innkapslet probiotisk blanding for tarmhelse
 • Glutenfri
 • Ikke-GMO LE-sertifisert

Andre ingredienser
Glyserin, vegetabilsk cellulose (kapsel), stearinsyre, vegetabilsk stearat, maltodextrin, silika, maisstivelse, renset vann, klorofyllin.

Oppbevares tett lukket på et kjølig, tørt sted.

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Ikke overskrid anbefalt dose.

Er du i behandling for en medisinsk tilstand,  er gravid eller ammer skal inntak av kosttilskudd gjøres i samråd med helsepersonell.