Organic India, Neem

Neem (Azadirachta indica) brukes tradisjonelt for å lindre hudirritasjoner og støtte munnhygiene.
Denne urten er også kjent for sin støtte til immunforsvaret.

 • Støtter sunn immunforsvar
 • Støtter leverfunksjon og avgiftning
 • Kjent i Ayurveda som en avkjølende urt som demper betennelse
 • Brukt i århundrer i India for sunne negler og hud

Dette produktet selges direkte fra vår leverandør IHerb. Ved å benytte Fedon Helses promo kode CDU2649 får du 10 % rabatt på alt du bestiller hos IHerb.

Notér deg  koden og klikk her for å kjøpe produktet

Varenummer: 2094 Kategori:

Neem vokser i India, Pakistan, Kina og Afrika, og er brukt i århundrer i ayurvedisk og kinesisk medisin. Hver del av treet, inkludert bark, blader og frukt, brukes til medisinske formål – neemolje, ekstrahert fra frøene, har tradisjonelt blitt brukt til å behandle hudinfeksjon, og fordelene med den gamle praksisen med å tygge tørkede neemkvister har blitt bekreftet av moderne vitenskap. Forskning har identifisert Neem’s sterke anti-mikrobielle funksjon – en studie rapporterer at en munnskylling laget av Neem er like effektiv som klorhexidin for å redusere periodontal sykdom.

I følge Medical News Today,  er Neem en sterk antioksidant, som nøytraliserer frie radikaler som kan påvirke utviklingen av noen tilstander.

Moderne vitenskap har bekreftet Neems betennelsesdempende egenskaper, så vel som soppdrepende og antibakteriell virkning. Forskning har også identifisert Neems antioksidantegenskaper

Neem er avkjølende, lett og tørt, og kan støtte sunn leverfunksjon ved å lindre levervarme og fuktighet. Dens kjøleeffekt på kroppen antas å redusere betennelse og har blitt brukt som en kvisebehandling. I Ayurveda brukes den til å fjerne “Ama”, eller giftstoffer fra kroppen. Neem pastaer og oljer har tradisjonelt blitt brukt for å berolige hudbetennelse og behandle utslett og insektstikk.

Neem for immunforsvar
Vitenskapen har identifisert Neem som en «immunmodulator», noe som betyr at den støtter det medfødte immunforsvarets evne til å selvregulere – enten opp, i tider med forsvar eller nedover, for å unngå overaktivitet som kan føre til det som er kjent som en » cytokinstorm, ”når immunforsvaret blir dysregulert.

Forskning antyder at “etanolekstrakten av neemblader viste in vitro antibakteriell aktivitet mot både Staphylococcus aureus og MRSA. En annen studie rapporterte at Neem har en hepatobeskyttende eller leverbeskyttende egenskap hos rotter som er like effektive som melketistel, og en forskningsrapport konkluderte med at Neem-bladekstrakt, «Fremmer sårhelingsaktivitet.»

Neem i tradisjonell hinduistisk medisin
Anurveda er et tradisjonelt hinduistisk medisinsystem, som er basert på ideen om balanse i kroppslige systemer og bruker diett, urtebehandling og yogisk pust.
Fra det ayurvediske perspektivet er Neem sett på å ha antibakterielle og soppdrepende egenskaper, og er klassifisert som en «avkjølende» urt. De fleste urter som brukes til å aktivere kroppens systemer, pleier å være «oppvarmende», men Neem’s avkjølende egenskaper beroliger den brennende Pitta dosha, og fungerer som en betennelsesdempende når kroppen har for mye varme.

Organic India

Innhold:
Daglig dose: 2 kapsler 2 ganger daglig
Antall doser: 45
Per dose % av anbefalt dagl. inntak
Organisk Neem (Azadirachta indica)
Blader 600 mg *
Myke kvister 30 mg *
Blomster 20 mg *

 

Øvrige ingredienser:
Organiske vegetabilske pullulankapsler.

Anbefalt bruk:
2 kapsler to ganger daglig med mat og vann.

Beskrivelse:

 • Støtter hud og immunhelse
 • Urtetilskudd
 • USDA Organisk
 • Ikke GMO-prosjekt bekreftet
 • Sertifisert organisk av Aditi Organic Certification
 • Vegansk
 • Vegetarisk
 • Glutenfri
 • Neem brukes tradisjonelt for å støtte munnhygiene, hud og immunhelse.