Ingredienser
3 (store) stk egg
1 fedd hvitløk, finhakket
1/2 kopp mandelmel
1/4 kopp majones
1 kopp cheddarost
2,5 kopp brokkolibuketter
1/2 ts pepper, nykvernet
1 klype salt
2 ts olivenolje
Brokkoli og cheddar minipaier
Deilige små minipaier laget i en fei. Supert til lunsj, eller til og med til middag med en frisk salat til. Raskere og enklere blir det ikke!
Oppskriften gir 24 minipaier, og holder til 4 personer.
Kilde HLTH Code
Slik gjør du:
-
Sett stekeovnen på 185 grader.
-
Pisk eggene sammen med hvitløk, salt og pepper.
-
Rør inn mandelmel og bland godt.
-
Tilsett majones, revet cheddarost og små blomkålbuketter, og bland godt sammen.
-
Smør en 12-hulls muffinsform med olivenolje. Bruk evt. muffinsformer hvis du opplever at det setter seg fast. Du har nok røre til to omganger, eller bruk to former om du har.
-
Fordel halvparten av massen i formen, og jevn ut hver muffin med fuktede fingertupper.
-
Stek i 20-25 minutt, til muffinsene er fine og gylne på toppen.
-
La muffinsene sette seg i ca 10 min. før de nytes.